Έπεσε το κάστρο: Παντρεύεται στα 57 του ο Χιου Γκραντ

Την εργένικη ζωή ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει στα 57 του ο Χιου Γκραντ, καθώς το… πήρε απόφαση και παντρεύεται την 39χρονη Άννα Έμπερσταϊν.

propoli

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα The Sun, η αναγγελία του γάμου του διάσημου ηθοποιού με την εκλεκτή της καρδιάς του έχει ήδη δημοσιευθεί στο δημαρχείο του Κένσινγκτον και Τσέλσι, την ακριβή συνοικία στο δυτικό Λονδίνο όπου διαμένει το ζευγάρι.

Αυτό θα είναι ο πρώτος γάμος του 57χρονου Γκραντ, ο οποίος έγινε γνωστός από την ταινία «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία». Ο ίδιος είναι ζευγάρι τα τελευταία έξι χρόνια με την’Αννα ‘Εμπερσταϊν, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Όσον αφορά τη –σουηδικής καταγωγής- 39χρονη μέλλουσα σύζυγό του, είναι διαζευγμένη. Η Έμπερσταϊν είναι πρώην παραγωγός του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ESPN και νυν διευθύντρια της σουηδικής εταιρίας παιδικής ένδυσης Ace&Me.

Το πλούσιο… ερωτικό βιογραφικό του Χιου Γκραντ

Ο «αιώνιος εργένης», όπως τον αποκαλούσε ο βρετανικός Τύπο, είχε κατά το παρελθόν διάφορες σχέσεις, τις οποίες παρακολουθούσαν στενά τα ταμπλόιντ, όπως με την ηθοποιό και μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ και την παραγωγό Τζεμίμα Γκόλντσμιθ, ενώ έχει ακόμη δύο παιδιά με την Κινέζα ηθοποιό Τίνγκλαν Χονγκ.

Πώς πήρε τη μεγάλη απόφαση και παντρεύεται

Σε συνέντευξη στην Daily Mirror, μερικούς μήνες πριν από τα 50α γενέθλιά του, ο διάσημος ηθοποιός είχε εκφράσει το φόβο του, μήπως γίνει «ένας θλιβερός γέρος, μόνος κι έρημος». Τελικά, επτά χρόνια αργότερα αποφάσισε να… ξορκίσει αυτόν το φόβο, παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί.

Loading