Ακόμα μόνος δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κορίτσια!

Δεν είναι η πρώτη φορά μετά το Survivor που απάντα πως είναι μόνος ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Του είναι δύσκολη μια νέα γνωριμία, παραδέχεται.

propoli

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο DownTown μίλησε για την προσωπική του ζωή ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δηλώνοντας για άλλη μια φορά μόνος.

Είσαι πολύ καιρό μόνος. Αν είσαι κιόλας! Δεν ξέρουμε.

Ναι, είμαι μόνος. Βέβαια συνέπεσε και όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν είναι και τόσο εύκολο να κάνεις μια γνωριμία.

Γενικά σου αρέσει να είσαι μόνος σου ή να είσαι σε σχέση;

Μου αρέσει να είμαι σε σχέση. Είναι ωραίο να είσαι σε σχέση και να υπάρχει έρωτας. Είναι μια ωραία συνεργασία που δεν έχει να κάνει μόνο με τη συμβίωση και τα κοινά πράγματα που κάνεις. Έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας νέας ζωής, που για εμένα αυτό είναι το σημαντικότερο στη ζωή ενός ανθρώπου.

Σε ό,τι αφορά στη σχέση, σκέφτεσαι ότι πλέον δεν είσαι ο Γιώργος, είσαι ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Οι πραγματικές σχέσεις πρέπει να είναι μέσα από μια ανάλογη τριβή. Να δεις ότι ο άλλος άνθρωπος μέσα από τις δοκιμασίες που περνά μια σχέση, σε θέτει γι’ αυτό που είσαι, ως άνθρωπο και όχι ως ιδιότητα.

Είναι αυτό ένα άγχος;

Δεν είναι άγχος, είναι μια πραγματικότητα. Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι πίσω από όλα αυτά τα χιλιάδες μηνύματα που δέχομαι γνωρίζουν ακριβώς τον Γιώργο, αλλά γνωρίζουν καλά ένα κομμάτι του. Με γνωρίζουν μέσα από αυτό που είδαν στο Survivor και το Τατουάζ, έχουμε γίνει μιας μορφής φίλοι και προσωπικά έχω απίστευτο σεβασμό για τη σχέση αυτή, αλλά αυτή η εμπειρία δεν αντικαθιστά μια κατ’ ιδίαν γνωριμία με έναν άνθρωπο.

Άρα το πρώτο ραντεβού δεν θα το έκανες δημοσία;

Ούτε το δεύτερο. Δεν έχω πρόβλημα να δημοσιοποιήσω τη σχέση μου, αλλά τα προσωπικά μου αφορούν εμένα και κανέναν άλλο. Γι’ αυτό λέγονται προσωπικά. Το είπαμε και σε προηγούμενη συνέντευξη που κάναμε μαζί, κάτι που έγραψε η συγγραφέας Ιωάννα Καρυστιάνη, «O έρωτας τον πρώτο καιρό δεν κερνάει τρίτους». Οφείλω να είμαι προσεκτικός στις κινήσεις μου για να μη λέγονται διάφορα, αλλά άμα θέλω να πιω έναν καφέ και να φάω με κάποια, θα το κάνω. Θα προτιμούσα φυσικά να μην μπαίνει η κάθε κίνηση μου στο μικροσκόπιο της υπερβολής για χάρη της δημοσιότητας.

Loading