Το συγκινητικό αντίο της Άννας Λορένη στον Πάνο Ζάρλα (pic)

Ο αδόκητος χαμός του Πάνου Ζάρλα σόκαρε την ελληνική showbiz και όσους τον γνώρισαν στο σπίτι του Power of Love, όπως η Άννα Λορένη.

propoli

Η πρώην παίκτρια του τηλεοπτικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ δεν μπορεί να πιστέψει πως το νήμα της ζωής του Πάνου κόπηκε τόσο πρόωρα και απότομα. Τον αποχαιρέτισε, λοιπόν, με μία συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η τελευταία αγκαλιά της Άννας Λωρένη με τον Πάνο Ζάρλα

Η Λορένη ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να αγκαλιάζει τον άτυχο Πάνο, που σκοτώθηκε σε ηλικία μόλις 28 ετών.

«Ποιος να το έλεγε ότι αυτή εδώ η στιγμή θα ήταν και η τελευταία φορά που σε είδα», έγραψε στο συνοδευτικό κείμενο και πρόσθεσε:

«Θυμάμαι σαν χτες την ημέρα των γενεθλίων σου… Έξω στα σκαλιά πίσω από τα studio, να καπνίζουμε και μιλάμε μέχρι τα μεσάνυχτα.

Τόσα όνειρα χαμένα… Οι αναμνήσεις του power of love δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Όλοι εμείς που μοιραστήκαμε μαζί σου την πιο έντονη εμπειρία της ζωής μας, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Μας διέλυσες ρε Πάνο.

Να ρίχνεις καμία μάτια κι εδώ κάτω από κει ψηλά. R.I.P».

 

View this post on Instagram

 

Ποιος να το λέγε ότι αυτή εδώ η στιγμή θα ηταν κ η τελευταία φορά που σε είδα . Θυμάμαι σαν χτες την ημέρα των γεννεθλιων σου … Έξω στα σκαλιά πίσω από τα studio , να καπνίζουμε κ μιλάμε μέχρι τα μεσάνυχτα . Τόσα όνειρα χαμένα … Οι αναμνήσεις του power of love δεν θα είναι ποτε ξανα το ίδιο . Όλοι εμείς που μοιραστήκαμε μαζί σου την πιο έντονη εμπειρία της ζωής μας , ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Μας διέλυσες ρε Πανο Να ρίχνεις καμία μάτια κ εδώ κάτω από κει ψηλά . R.I.P @panos_zarlas

A post shared by Loreni_Anna_Official ? (@lorenianna) on

Δείτε ακόμη: Εδώ έγινε το τραγικό δυστύχημα

Loading