Απίστευτο: «Καυτή» παίκτρια του GNTM στην Αννίτα Πάνια! (vd)

Εμφανίστηκε στις οντισιόν του «GNTM» και εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή με τις αναλογίες του σώματός της αλλά και το πρόσωπό της.

propoli

Την ίδια ανταπόκριση είχε και στο κοινό. Η μελαχρινή Ειρήνη Στεργιανού είναι από τα κορίτσια που πριν κουρευτεί φαινόταν ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Νάπολι – Έμπολι

Στο makeover της αναγκάστηκε να αποχωριστεί τα μακριά μαύρα της μαλλιά και τα εξτένσον της και να υιοθετήσει το κούρεμα της Rihanna, αλλάζοντας τελείως το πρόσωπό της, αναδεικνύοντας τις γωνίες και τα σαρκώδη χείλη της.

Έφτασε μία ανάσα από το να αποχωρήσει από το παιχνίδι, τα κατάφερε όμως να μείνει. Η πορεία της στο σπίτι θα συνεχιστεί όμως πριν ζήσει αυτήν την εμπειρία η Ειρήνη είχε ξαναπεράσει από την τηλεόραση, από μία εκπομπή που κανείς δεν περίμενε.

Όταν έκατσε στον καναπέ της Αννίτας

Η εστεμμένη Star Πελοπόννησος 2015 είχε καθίσει στον καναπέ της Αννίτας Πάνια, για την εκπομπή της «ΑΝΝΙΤΑ.gr» και είχε συνομιλήσει ως άλλο παρατράγουδο για την εμπειρία της με τον τότε αγαπημένο της, μετά τη στέψη της.

Η 21χρονη εκείνη την εποχή Ειρήνη εκμυστηρεύτηκε στην Αννίτα ότι ήταν θύμα τρομερής ζήλιας από τον πρώην φίλο της, η οποία μάλιστα τον είχε οδηγήσει να σε απειλές ότι σε περίπτωση χωρισμού της θα έβγαζε γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Η Ειρήνη που αρνήθηκε την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών μίλησε για την κίνηση του πρώην φίλου της να στείλει γυμνές φωτογραφίες στο σάιτ της σχολής που φοιτούσε η Ειρήνη και να υπαινίσσεται ότι ήταν αυτή το μοντέλο των φωτογραφιών.

Δείτε την παρουσία της Ειρήνης στην εκπομπή της Αννίτας:

Loading