Απεβίωσε η Μάργκο Κίντερ, γνωστή για τον ρόλο της ως Λόις Λέιν

Η Καναδέζα ηθοποιός και ακτιβίστρια Μάργκο Κίντερ, που έγινε γνωστή κυρίως μέσα από  τον ρόλο της ως «Λόις Λέιν» στην πρώτη σειρά ταινιών του Σούπερμαν, στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές του ’80, άφησε νωρίτερα την τελευταία της πνοή σε ηλικία 69 ετών.

propoli

Η είδηση του θανάτου της δημοφιλούς ηθοποιού γνωστοποιήθηκε από ανακοίνωση που εξέδωσε ένα γραφείο τελετών στο Λίβινγκστον της Μοντάνα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που διατηρεί το γραφείο τελετών Franzen-Davis, η Κίντερ πέθανε την Κυριακή στο σπίτι της. Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα μέχρι αυτήν την ώρα.

Η Μάργκο Κίντερ, είχε παντρευτεί τρεις φορές, εκ των οποίων και οι τρεις κατέληξαν σε διαζύγιο, ενώ από τον πρώτο της γάμο είχε αποκτήσει την μια και μοναδική της κόρη. Το 2005 η Κίντερ απέκτησε την υπηκοότητα των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ ήταν γνωστή ακτιβίστρια, ασχολούμενη ενεργά με την πολιτική και τα αντιπολεμικά κινήματα, ενώ ακόμη σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε δηλώσει άθεη . Η ίδια είχε γεννηθεί στον Καναδά, ενώ ακόμα είχε εμφανιστεί στην ταινία «The Great Waldo Pepper» καθώς και στην παιδική σειρά «R.L. Stine’s The Haunting Hour», για την οποία κέρδισε βραβείο Έμμι.

Loading