Αποκαλυπτική η ερωμένη του Αλβάρο: «Με έκανε πάσα στους φίλους του»

Νέες, «γαργαλιστικές» αποκαλύψεις για τη ζωή του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το βιβλίο «Athina Onassis, The Red Fire», στο οποίο αναφερθήκαμε και πριν μερικές ημέρες.

propoli

Στις σελίδες του βιβλίου διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, για την ανάρμοστη σχέση του Βραζιλιάνου με το call girl, Νίκι Τ., το οποία, μάλιστα, φέρεται να έκανε… πάσα και στους φίλους του.

Σύμφωνα με το βιβλίο, οι δυο τους διατηρούσαν σχέση τα οκτώ από τα συνολικά 11 χρόνια γάμου του Αλβάρο με την Αθηνά Ωνάση και σε αυτό το διάστημα… έγιναν πολλά.

Η γνωριμία του call girl με τον Αλβάρο

Η Νίκι Τ., της οποίας το επίθετο δεν έχει δημοσιευθεί, υποστηρίζει ότι γνώρισε το Βραζιλιάνο τον Ιανουάριο του 2006, όταν εκείνη εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Εκείνος φέρεται να της συστήθηκε με το όνομα «Ρομέ», για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

«Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Είχα ακουστά την οικογένεια Ωνάση, αλλά τίποτα για τον Ντόντα», δήλωσε η ίδια. Μάλιστα, παράλληλα με τον παράνομο δεσμό της μαζί του, η Νίκι Τ. διατηρούσε κι άλλες σχέσεις, ακόμα και με φίλους και συναθλητές του Ντόντα, τους οποίους συναντούσε στα ιππικά σόου.

Ο καυγάς και ο χωρισμός

«Συνέχισα να βλέπω τον Ντόντα έως τον Ιούνιο του 2014, όταν συναντηθήκαμε στο Σεν Τρόπε για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδα. Στο τελευταίο βραδινό ραντεβού μας είχαμε μια έντονη λογομαχία στο αυτοκίνητο. Έπειτα από αυτόν τον καβγά, πήρε την απόφαση να τελειώσει μαζί μου. Του ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνέχιζα να ήμουν το παιχνιδάκι του. Απαίτησα να είναι ειλικρινής και τίμιος απέναντι μου, όπως ακριβώς υπήρξα κι εγώ. Θύμωσα πολύ και ακόμη περισσότερο, όταν λίγες εβδομάδες αργότερα επικοινώνησαν μαζί μου οι δικηγόροι του, προκειμένου να διασφαλίσει έτσι τη σιωπή μου και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής ζωής του», αποκαλύπτει η συνοδός πολυτελείας.

«Ήθελε να κάνω σεξ με φίλους του»

Η ίδια, εξάλλου, αποκάλυψε στο συγγραφέα του επίμαχου βιβλίου, Αλέξη Μανθεάκη, αναλυτικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους, από τις ημερομηνίες των ταξιδιών τους και τα ξενοδοχεία στα οποία διέμεναν, έως και την ταυτότητα των φίλων του Αλβάρο με τους οποίους συνευρισκόταν τακτικά.

«Ήταν επιθυμία του Αλβάρο να κάνω σεξ με φίλους του. Μία φορά έκανα σεξ με έναν από αυτούς μέσα στο αυτοκίνητο του και ένας άλλος μάς παρακολουθούσε. Πολλές φορές πήγαινα στη Βραζιλία απλώς για να κάνω σεξ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Λοιπόν

Loading