Αρναούτογλου: Έτοιμος για το «μπαμ» με νέα εκπομπή

Όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβριος και το έναυσμα της νέα σεζόν, τα τηλεοπτικά σενάρια δίνουν και… παίρνουν γύρω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τους άλλους παρουσιαστές.

propoli

Σε ότι αφορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δε, κανείς δεν γνωρίζει εάν θα παρουσιάσει κάποια εκπομπή στον ΑΝΤ1, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της χρονιάς, υπενθυμίζοντας ότι παρουσιάζει το τηλεοπτικό παιχνίδι «The Wall».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρονται προ ημερών, ο σταθμός τού έχει προτείνει ένα format show που θεωρούν πως κουμπώνει ιδανικά στα χαρακτηριστικά του παρουσιαστή.

Ωστόσο το τελευταίο δημοσίευμα του Τύπου, δημιουργεί σενάρια για το επόμενο βήμα του Γρηγόρη, που έρχεται από το… παρελθόν!

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο παρουσιαστής φέρεται να έχει παραδώσει έναν πιλότο για την επαναφορά της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος». Μια εκπομπή που αγάπησε ο κόσμος και ο ίδιος την έκανε με πολύ μεράκι.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι γνωστό και οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από καμία από τις δύο πλευρές. Παρόλα αυτά θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπαμε ξανά τον Γρηγόρη να ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Loading