Ασημίνα Ιγγλέζου: «Το πήδημα και το τρέξιμο είναι ελευθερία»!

Το καλοκαίρι για την Ασημίνα Ιγγλέζου έχει ξεκινήσει ήδη, κάτι που φροντίζει να επιβεβαιώνει και η ίδια μέσω των φωτογραφιών που δημοσιεύει στα social media.

propoli

Η ξανθιά καλλονή αυτή τη φορά όμως, το πήγε ένα… πηδηματάκι παραπέρα, μιας και δημοσίευσε φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια να πηδάει στον αέρα, συνοδεύοντας την ανάρτηση με τη σχετική περιγραφή: «Το πήδημα και το τρέξιμο είναι ελευθερία ! Είναι η φύση που το κάνει μέσα από εσένα ! Οι άνθρωποι εμπιστεύονται την λογική περισσότερο από το ένστικτο, αυτό τους οδηγεί να χάνουν την ελευθερία τους».

Δείτε τη σχετική εικόνα και θα καταλάβετε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το πήδημα και το τρέξιμο είναι ελευθερία ! Είναι η φύση που το κάνει μέσα από εσένα ! Οι άνθρωποι εμπιστεύονται την λογική περισσότερο από το ένστικτο, αυτό τους οδηγεί να χάνουν την ελευθερία τους #traveltheworld #wanterlust #goodvibes #travel #travelling #fitnessmotivation #fitnessgirl #fitnessmodel #fitnessaddict #mykonos #swimwear #swimsuit #bikini #bikinis #bikinigirl #bikinidoll #bikinifashion #bikinimodel #bikinilover #bikiniaday #bikinilife #bikiniaddict #awesomelifestyle #instamood #travelblogger #fashionblogger #beautifulsportygirls

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ασημινα ιγγλεζου (@asiminaigglezou) στις

Loading