Αυτός ο ηθοποιός κερδίζει 27.283 δολ… την ώρα!

Ζαλίζουν τα νούμερα από τις ωριαίες αμοιβές διασήμων που δημοσιεύει έκθεση του Business Insider, υπολογίζοντας τα υψηλότερα ετήσια κέρδη που είναι γνωστά και τις πληροφορίες για τα περιουσιακά τους στοιχεία, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Forbes.

propoli

Στην κορυφή της λίστας είναι ο Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και επιχειρηματίας, Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος κερδίζει 27.283 δολ. κάθε 60 λεπτά.

Ο Κλούνεϊ είναι ο υψηλότερα αμειβόμενος ηθοποιός στον κατάλογο του Forbes το 2018.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η επιχειρηματίας στον τομέα των καλλυντικών, τηλεοπτική προσωπικότητα Κάιλι Τζένερ, η μικρότερη σε ηλικία της οικογένειας Καρντάσιανς που κερδίζει 19.006 δολ. κάθε ώρα που περνάει.

Στην τρίτη θέση ο Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής, παραγωγός και επαγγελματίας παλαιστής, Ντουέιν Ντάγκλας Τζόνσον, πιο γνωστός ως «The Rock» με έσοδα 14.155 δολ. ανά ώρα.

Ακολουθούν η παρουσιάστρια του talk show «The Ellen DeGeneres Show», Έλεν ντε Τζένερις με 9.988 δολ., ο ΛεΜπρον Τζέιμς, Αμερικανός επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής με 9.760 δολ. και η τραγουδίστρια, Τέιλορ Σουίφτ με εισόδημα 9.132 δολ. ανά ώρα.

Η βασίλισσα της R&B Μπιγιονσέ κλείνει τη λίστα με τις επτά διασημότητες με τις αστρονομικές αποδοχές ανά ώρα με 6.849 δολάρια.

Το Business Insider δημοσίευσε επίσης λίστα με τους δισεκατομμυριούχους που δραστηριοποιούνται στον τομέα των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας και έχουν τα υψηλότερα εισοδήματα ανά ώρα με τον Τζεφ Μπέζος του Amazon να βρίσκεται στην κορυφή με 4.474.885 δολάρια την ώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading