«Δεν θα μπορούσα να κατέβω για πρόεδρος των ΗΠΑ. Θα με σκότωνε»

Σε συνέντευξή της στη βρετανική έκδοση του διάσημου περιοδικού Vogue, η δημοφιλής Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ, ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι δεν σκοπεύει να διεκδικήσει τον αμερικανικό προεδρικό θώκο στις επόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

propoli

Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές περσόνες όλων των εποχών των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Όπρα εργάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως ηθοποιός, παραγωγός και παρουσιάστρια.

Δεν ήταν λίγοι όμως εκείνοι, οι οποίοι συνέδεσαν την εκρηκτική ομιλία της στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, με το ενδεχόμενο να κατέβει ως υποψηφία πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θεωρώντας τον λόγο της προάγγελο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας.

Στην ομιλία της εκείνη είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων κυρίως στις απανωτές αποκαλύψεις σεξουαλικών σκανδάλων του Χόλιγουντ. «Ο κόσμος μιλάει για αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς αλλά θα ήθελα να αντιστρέψω αυτήν την ιδέα. Γιατί εγώ το βλέπω διαφορετικά. Σκέφτομαι ότι είναι αξιοσημείωτο που επιτέλους ξυπνήσαμε. Επί χρόνια, οι γυναίκες υπέμεναν μια τρέλα» είπε, αναφερόμενη στα κινήματα #meToo και Time’s Up που ενθαρρύνουν τις γυναίκες να μιλήσουν για την παρενόχληση που δέχθηκαν.

Τι δήλωσε η Όπρα

Ωστόσο, η ίδια η Όπρα με αυτή της τη συνέντευξη επιχείρησε για μια ακόμα φορά να βάλει ένα τέλος σε αυτές τις φήμες. «Υπό αυτήν την πολιτική δομή, με όλες τις μη-αλήθειες, τις αερολογίες, τις αηδίες, τις κακεντρέχειες, τα ύπουλα παρασκηνιακά πράγματα που συμβαίνουν, αισθάνομαι ότι δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω.(…) Δεν θα μπορούσα να το κάνω. Δεν είναι καθαρή δουλειά. Θα με σκότωνε», είπε η Γουίνφρεϊ, η οποία κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος του Αυγούστου.

Τέλος, η βασίλισσα των αμερικανικών μίντια, αναφέρθηκε και στον πρόσφατο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μακρλ, στον οποίον ήταν παρούσα. «Μου άφησε την αίσθηση ότι όλα είναι εφικτά με τη δύναμη της αγάπης», κατέληξε η Γουίνφρεϊ, στη συνέντευξή της.

Loading