Δ. Λιάνη: «Αν ο Ανδρέας μου έλεγε να πηδήξω από το παράθυρο, θα πηδούσα» (vid)

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τον «Θεό» Ανδρέα Παπανδρέου προχώρησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη.

propoli

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε στο στούντιο της εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα» τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου που μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη, τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Δήμητρα έπιασε από την αρχή της ιστορία της μεγάλης γνωριμίας τους, μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που του είχε, τον πόλεμο που δέχτηκε από τον κύκλο του και το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής της. Εκείνο, που έφυγε από τη ζωή ο «Θεός» της.

«Αν μου έλεγε να…»

«Ό,τι μου ζήταγε το έκανα… αν μου έλεγε πήδα από το παράθυρο, θα πηδούσα από το παράθυρο. Ήταν το “Α” και το “Ω”, αν μου έλεγε να βάλω την υπογραφή την έβαζα», είπε μεταξύ άλλων όταν τοποθετήθηκε στην υπόθεση «Αγράμπελης».

Για το βράδυ του θανάτου του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν η ώρα που έφευγε ο Ανδρέας από το σπίτι νεκρός. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είχα πάθει σοκ. Είχα πέσει κάτω, κρατούσα μία εικόνα του Χριστού και φώναζα: ” Όχι, Θεέ μου δεν θα μου το κάνεις αυτό”. Μίλαγα στον Ανδρέα και του φώναζα: “Δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό. Σήκω πάνω αμέσως”».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=1mOM8CU4fXQ

Δείτε επίσης: Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για τη στάση της στο Μακεδονικό

Loading