Είναι έγκυος η Meghan Markle πριν το γάμο με τον Harry;

«Φωτιές» άναψε στο Buckingham δημοσίευμα που ισχυρίζεται πως η Meghan Markle είναι έγκυος. Το εν λόγω δημοσίευμα του περιοδικού In Touch έρχεται μόλις λίγες ώρες πριν το λαμπερό γάμο του πρίγκιπα Harry με την αγαπημένη του και, όπως είναι λογικό, προκάλεσε «σούσουρο» στο Ηνωμένο Βασίλειο.

propoli

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν βρει και όνομα

«Η Meghan είναι έγκυος! “Ανυπομονώ να γίνω μαμά”», αναφέρει στο πρωτοσέλιδό του το περιοδικό, κάνοντας λόγο για είδηση «βόμβα», την οποία η Meghan Markle είχε κρύψει από τη βασίλισσα.

Μάλιστα, το περιοδικό ισχυρίζεται πως το πριγκιπικό ζευγάρι έχει ήδη δημιουργήσει παιδικό δωμάτιο, το οποίο κόστισε 20.000 δολάρια, ενώ έχει καταλήξει και στο όνομα του παιδιού, για την περίπτωση που αυτό είναι γένους θηλυκού.

«Αν είναι κορίτσι, θα την ονομάσουμε Νταϊάνα», φέρεται να αποκάλυψε σε φίλους του ο πρίγκιπας Harry, σύμφωνα πάντα με το In Touch.

Είναι έγκυος η Meghan Markle πριν το γάμο με τον Harry;

Το… δις εξαμαρτείν

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το εν λόγω περιοδικό είχε… αποκαλύψει εγκυμοσύνη της Markle και τον περασμένο Νοέμβριο. Το δημοσίευμα, ωστόσο, είχε διαψευσθεί από τα ίδια τα γεγονότα τους επόμενους μήνες…

Loading