Εξομολόγηση Μπαλατσινού λίγο πριν το γάμο της με τον Β. Κικίλια

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού κατά τη διάρκεια της Ελεονώρας Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

propoli

Η όμορφη παρουσιάστρια λίγες μέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Βασίλη Κικίλια, δε δίστασε να αποκαλύψει το πώς γνωρίστηκαν, το πώς ήταν την περίοδο του χωρισμού τους αλλά και για την επανασύνδεση.

«Με τον Βασίλη γνωριστήκαμε στο πλατό της εκπομπής, μπήκε στη ζωή μου ξαφνικά και μόνιμα. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη οικειότητα και γλύκα. Ξέραμε ότι μαθευτεί… Κι εκείνος είναι επώνυμος και ψηλός, δεν κρύβεται! Θα ήταν αστείο να μας τρόμαζε, το περιμέναμε. Εγώ είχα ενημερώσει τα παιδιά μου.

Στην αρχή δεν μας τρόμαξε, μετά όμως μας τρόμαξε, κι εμένα κι εκείνον. Υπήρξε μια περίοδος τεσσάρων μηνών που πήραμε τις αποστάσεις μας γιατί φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα. Τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου έφτασαν σε σημείο να με τρομάζουν. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο, αλλά εμένα ίσως με τρόμαξε περισσότερο.

Είχα ένα παιδί στο σχολείο που κάθε μέρα ερχόταν και μου έκανε κάποιες ερωτήσεις. Επίσης πάρα πολύ αυθαίρετα ο κόσμος βγαίνει σε ένα τηλεοπτικό πάνελ και λέει οτιδήποτε μπορεί να πει στο σαλόνι του. Δεν είναι έτσι το δημόσιο βήμα. Θεωρώ τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Εγώ δεν έχω κρυφτεί ποτέ. Όλο αυτό ήταν πολύ γρήγορο και πολύ έντονο, οπότε υπήρξε μια περίοδος που θέλαμε και οι δυο να πάρουμε απόσταση για να σκεφτούμε όλο αυτό που συμβαίνει. Αυτή η περίοδος του χωρισμού όντως υπήρξε», είπε αρχικά η Τζένη Μπαλατσίνου.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει στα σχέδιά της ένα τέταρτο παιδί, απάντησε: «Ότι φέρει ο θεός και το σύμπαν. Όχι, δεν το έχω αποκλείσει. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει όχι, έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε, εγώ αυτό έχω πια μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα».

Να θυμίσουμε ότι η είδηση του γάμου του ζευγαριού έσκασε σαν… κεραυνός εν αιθρία στα μέσα της άνοιξης καθώς όλοι πίστευαν πως οι δυο τους έχουν χωρίσει οριστικά και αμετάκλητα.

Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της;

«Όταν ανακοίνωσα στα παιδιά μου τον γάμο μου, ήταν πολύ χαρούμενα. Πολύ υποστηρικτικά και τα τρία μου παιδιά. Οι κόρες μου πολύ χαρούμενες. Ο μικρός επίσης, γλυκός και τρυφερός. Δεν έχω να πω κάτι.

Νιώθω ευλογημένη για τα παιδιά μου. Είναι χαρακτήρες εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα στις αξιακές τους βάσεις έχουν απόλυτη ταύτιση και σύμπλευση. Είναι μια ομάδα, παρότι έχουν και διαφορετική ηλικία. Όταν είμαστε οι τέσσερις μας, είμαστε μια ωραία ομάδα».

Το διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο

«Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Θεωρώ ότι η ζωή μου δε σταμάτησε. Ειδικά το πρώτο διάστημα δεν είχα κανένα πλάνο στο μυαλό μου αν θα φτιάξω τη ζωή μου γιατί η ζωή μου δεν χάλασε έτσι κι αλλιώς, η ζωή μου συνεχίστηκε.

Η ζωή μπορεί να είναι πολύ ωραία είτε είσαι με έναν άνθρωπο είτε όχι. Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ σημαντικά, να βρω τις ισορροπίες τις δικές μου, όντας μόνη με τρία παιδιά και έχοντας και πάρα πολλές ευθύνες…

Και να βρω και τις ισορροπίες και με τα παιδιά μου. Οτιδήποτε “γρατζουνιές” υπήρξαν και γίνανε, όσο μπορούσα όλο αυτό να το απαλύνω. Όλη μου η προσοχή ήταν στα παιδιά μου, φρόντισα τον εαυτό μου, έκανα τον εσωτερικό μου απολογισμό και μια άλλου είδους αυτογνωσία…».

Loading