Ετοιμάζεται σειρά με τη ζωή του Μαραντόνα

Η ψηφιακή πλατφόρμα Amazon Pride Video που κινείται στα πλαίσια του Netflix, ετοιμάζει σειρά για την πολυτάραχη ζωή του μεγάλου ποδοσφαιριστή, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, κάτι βέβαια που είχε γνωστοποιήσει από τον περασμένο Μάιο.

propoli

Επί της ουσίας πρόκειται για αποκλειστική παραγωγή της, την οποία θα κάνει πραγματικότητα σε συνεργασία με την BTF Media, την Dhana Media και τη Raze, ενώ θα είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές της πλατφόρμας σε περισσότερες από 200 χώρες ανά τον κόσμο. Μάλιστα όπως έχουν αποκαλύψει οι δημιουργοί , η σειρά θα έχει δραματική προσέγγιση και δεν θα πρόκειται για ένα ακόμη ντοκιμαντέρ με τα κατορθώματα του Ντιεγκίτο.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή θα ερμηνεύσουν οι ηθοποιοί Ναζαρένο Καρέσο, Χουάν Παλομίνο και Νίκολας Γκόλσμιντ, οι οποίοι θα ενσαρκώσουν τον «Ντιεγκίτο» σε διάφορες περιόδους της ζωής του. Από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα.

Στο ρόλο της πρώην συζύγου του Κλαούντια Βιγιαφάνιε θα είναι η Τζουλιέτα Καρδινάλι και η Λάουρα Εσκεβέλ, ενώ σ’ ότι αφορά τις χώρες των γυρισμάτων θα είναι η Αργεντινή και η Ουρουγουάη.

Loading