Γιατί ζηλεύει την Αμάλ Κλούνεϊ η Αντζελίνα Τζολί;

Αυτή την είδηση δεν την περιμέναμε. Η Αμάλ Κλούνεϊ και η Αντζελίνα Τζολί ήταν στενές φίλες. Τι προέκυψε και άρχισε να τη ζηλεύει;

propoli

Η Αντζελίνα Τζόλι είναι μία «απαίσια ζηλιάρα» της Αμάλ Κλούνεϊ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν «φίλοι» καθώς όπως λένε «πιστεύει ότι η Αμάλ της έχει κλέψει την ταυτότητας της» ως την πιο εξέχουσα, λαμπερή φιλάνθρωπο του κόσμου.

«Φιλικές» πηγές δήλωσαν στο περιοδικό Page Six ότι «η Αντζελίνα μισεί όλη αυτήν την προσοχή που προσελκύει η Αμάλ, είναι όμορφη, έξυπνη, κομψή έχει μία όμορφη οικογένεια και σημαντική δουλειά για τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Επίσης πιστεύει ότι οι πρώην στενοί της φίλοι Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ έχουν πάρει δημόσια θέση υπέρ του πρώην συζύγου της Μπραντ Πιτ, ενώ εμφανίζεται ως «τρελή και χειραγωγική» κατά τη δικαστική διαμάχη για την έκδοση του διαζυγίου.

Πάντως η διάσημη ηθοποιός, επιμένει η πηγή, δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο η Αμάλ έχει γίνει τόσο δημοφιλής στο Χόλιγουντ, αν και όπως λέει (η πηγή), η Αμάλ δεν ανησυχεί καθόλου για το τι λέει και τι πιστεύει η Άντζι καθώς η ίδια είναι αφοσιωμένη στην οικογένεια και το έργο της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Loading