Η Άννα Αμανατίδου «άναψε φωτιές» με τις χυμώδεις καμπύλες της! (pics)

Η Άννα Αμανατίδου «συστήθηκε» στους Έλληνες τηλεθεατές μέσα από τη συμμετοχή της από το Greece’s Next Top Model, που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2018.

propoli

Η μελαχρινή καλλονή που γνώρισε την αποθέωσε στα social media από τους θαυμαστές που απέκτησε χάρις στο ριάλιτι μόδας, έχει ξεκινήσει πλέον τις καλοκαιρινές της διακοπές και τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Πάρο, όπου περνάει όμορφες στιγμές. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Αμανατίδου πόζαρε με «καυτά» μπικίνι, προκαλώντας… εγκεφαλικά στους θαυμαστές της.

Δείτε τις εικόνες:

https://www.instagram.com/p/By2uXLlIuot/

https://www.instagram.com/p/BykutrsIHhl/

View this post on Instagram

Summer Giveaway 🤩❤️ Το καλοκαίρι έφτασε αλλά δεν θα σας άφηνα έτσι ! Τι σας έχω ? Αυτά που χρειάζεστε για ενα υπέροχο Make up look ! 5 τυχερές θα κερδίσουν προϊόντα ( αξίας 100€ η καθεμία ) από τη εταιρεία @radiantprofessional ! ❤️ Ακολουθήστε όλους τους όρους για να πάρετε μέρος : 1) follow @radiantprofessional and @anna_amanatidou ! 2) Tag όσες φίλες σου θέλεις ! 3) Εσυ ποια απόχρωση θα επιλέξεις για φέτος το καλοκαίρι 💄 ? (Οι όροι αν δεν τηρηθούν δε ισχύει η συμμετοχή ) Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τον προσέχετε ❤️ #radiant #makeuplook #loveyouself

A post shared by Anna Amanatidou (@anna_amanatidou) on

Loading