Η αλλαγή στο σώμα της Αλεξανδράκη που μπέρδεψε το κοινό! (pic)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τα τελευταία χρόνια δεν θύμιζε σε τίποτα το κορίτσι που συστήθηκε στο κοινό στο πρώτο «Next Top Model».

propoli

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Πόρτο (09/04)

Μέσα στο ριάλιτι μόδας, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι κριτές είχαν κάνει συστάσεις στη Δήμητρα Αλεξανδράκη για τα κιλά της, χαρακτηρίζοντας τη ως μοντέλο ανδρικού περιοδικού. Η ίδια, τα τελευταία χρόνια είχε μείνει σταθερή σε ότι αφορά στο βάρος της, με την όψη της να είναι ιδιαιτέρως λεπτή. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τα γυρίσματα του «Nomads», η Δήμητρα μοιάζει να έχει αδυνατίσει κι άλλο.

Για την ακρίβεια, οι καμπύλες της έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, γεγονός που μάλλον δυσαρέστησε το ανδρικό κοινό.

Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε:

View this post on Instagram

« Η ζωή είναι πολύ μικρή για χάλια καφέ και για να κλαις για άντρες που δεν νοιάζονται για σένα» 🤷🏻‍♀️ Απολαύστε την κάθε στιγμή σας με καλή παρέα αλλά φυσικά και με καλό καφεδάκι ☕️ ______________________________ @artisticaffe ______________________________ Photographer: @giannis_tzitzas MUA/ Hairstylish: @emmanouela_make_up_artist Dress : @emiliopucci Shoes : @casadeiofficial _______________________________ Ευχαριστώ πολύ θερμά το @su___casa για την υπέροχη φιλοξενία ♥️

A post shared by Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1) on

Δείτε επίσης: Η Τούνη μας δείχνει τι… δεν φοράει όταν βγαίνει από το μπάνιο! (pic)

Loading