Η βασίλισσα Ελισάβετ θα σταματήσει τον Τόμας Μαρκλ!

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει σταματήσει τις κατηγορίες για το Παλάτι και το πώς αντιμετωπίζουν εκεί την κόρη του. Έτοιμη να πάρει θέση η βασίλισσα Ελισάβετ.

propoli

Καμία αλλαγή του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ μετά τον βασιλικό γάμο. Ο ίδιος εξακολουθεί και δίνει συνεντεύξεις στις οποίες κατηγορεί το Παλάτι.

«Η Μέγκαν Μαρκλ είναι τόσο βαθιά πληγωμένη από τις εκρηκτικές κατηγορίες του πατέρα της εναντίον της σε τέτοιο σημείο, ώστε η υγεία της να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του παλατιού με την βασίλισσα να σκέφτεται να πάρει θέση», αναφέρει πηγή από το Παλάτι στις βρετανικές εφημερίδες.

«Είναι μια απελπιστική κατάσταση και τρεις λύσεις έχουν πέσει στο τραπέζι: Η πρώτη λύση είναι η Μέγκαν να βρεθεί με τον πατέρα της και να του ζητήσει ευθέως να σταματήσει να διασύρει την ίδια και το παλάτι. Μια άλλη λύση είναι να βρεθεί ένας διαμεσολαβητής που θα ζητήσει από τον Τόμας Μαρκλ να σταματήσει να δίνει αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, όπως αυτή στην βρετανική τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain, όπου αποκάλυψε τι του είχε πει στο τηλέφωνο ο πρίγκιπας Χάρι για το Brexit και τον Ντόναλντ Τραμπ!

Η τελευταία επιλογή του παλατιού θα είναι η Μέγκαν να κόψει δια παντός κάθε επαφή με τον πατέρα της, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα», ανέφερε πηγή στη Daily Mirror.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως δεν θα καθυστερήσει η ανάμειξη της βασίλισσας Ελισάβετ. Μιας που αυτή σίγουρα έχει τη δυνατότητα να τον σταματήσει.

Loading