Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε αν είχε σχέση με τον Ατζούν (vd)

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες το βράδυ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε μία συνέντευξη που επικεντρώθηκε στην καριέρα, τις επιλογές και τις σχέσεις της παρουσιάστρια στην τηλεόραση.

propoli

Στην αρχή της καριέρας μου «θα ήθελα να έχουν γίνει τα πράγμα πιο ομαλά. Να έχω κολυμπήσει λίγο» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την περίοδο που παρουσίαζε το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ALPHA.

«Πολύ πιθανό να τους ταλαιπώρησα επειδή δεν ήξερα. Πολλές φορές το θέμα είναι ο τρόπος» είπε, αν και στη συνέχεια εξήγησε πως το αναφέρει χαριτολογώντας.

«Μου είχες πει ότι αν εγώ δεν ξεκίναγα από τη Θεσσαλονίκη μπορεί να μην είχα την πορεία αυτή σήμερα» συνέχισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που εμμέσως παραδέχεται πως ανέλαβε πολύ γρήγορα καθήκοντα παρουσιάστριας.

«Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα αυτό. Δεν θέλω να ακυρώνω το παρελθόν μου, δεν θέλω να αναιρώ τίποτα» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν κυκλοφορήσει αμέτρητες φήμες και διαρρεύσει στον Τύπο ρεπορτάζ για την συμπεριφορά της σε συναδέλφους, όσο ήταν στον ALPHA.

Τι έγινε με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Η συζήτηση στη συνέχεια περιστράφηκε γύρω από την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από το Survivor, αρχικά και με την παρουσίαση του My Style Rocks στη συνέχεια.

«Οταν μου είπαν να πάω στο Survivor δεν είχα κάνει καμία συμφωνία για το My Style Rocks» ξεκαθάρισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Δεν ξέρω αν θα χτυπήσει αύριο το τηλέφωνό μου και θα μου πούνε θέλουμε να το ξανακάνεις» λέει για την επόμενη σεζόν.

Φυσικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στο ζήτημα της υποτιθέμενης σχέσης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Ατζουν Ιλιτζαλί.

«Κατ’ αρχάς αυτό ξεκίνησε από πλάκα από τον Μουτσινά, τον Νίκο. Μετά όταν με ρώτησαν, το άφησα να αιωρείται για να κάνω πλάκα, γιατί είπα “αποκλείεται κάποιος άνθρωπος με νοημοσύνη να το πιστέψει”» σημείωσε η παρουσιάστρια, που μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το θέμα.

 

Loading