Η Κ. Τζένερ είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος!

Σε ηλικία μόλις 21 ετών η Κάιλι Τζένερ είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος του πλανήτη.

propoli

Σύμφωνα με το Forbes η Κάιλι, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Kylie Cosmetics, που ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια και πέρυσι είχε πωλήσεις ύψους 360 εκατ. δολραίων, έχει περιουσία ύψους λίγο πάνω από 1 δισ. δολ . Τα έσοδα της εταιρείας προέρχονται κατά κύριο λόγο από το ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά πρόσφατα έκλεισε συμφωνία με την Ulta για την πώληση των προϊόντων σε 1.163 καταστήματα της τελευταίας ανά τις ΗΠΑ.

Η Τζένερ, η οποία έγινε δισεκατομμυριούχος δύο χρόνια νωρίτερα από τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ (που είδε την περιουσία του σε αυτά τα επίπεδα σε ηλικία 23 ετών) είναι 2.057η στην εφετινή λίστα του Forbes. Στην κορυφή της λίστας παραμένει για δεύτερη χρονιά ο Τζεφ Μπέζος της Amazon.

«Είναι ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη»

H 21χρονη επιχειρηματίας έχει μεγαλώσει μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, καθώς συμμετείχε στο ριάλιτι σόου Keeping Up with Kardashians. «Δεν περίμενα τίποτα. Δεν έκανα προβλέψεις για το μέλλον» δήλωσε η ίδια στο Forbes. «Αλλά αισθάνομαι πραγματικά πολύ καλά για την αναγνώριση. Είναι ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι έχει 128 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, τα 3/4 εκ των οποίων υπολογίζεται ότι είναι ηλικίας 18 έως 24 ετών. Ακολουθείται επίσης από 26,7 εκατομμύρια λογαριασμούς στο Twitter και η επιρροή της κατέστη εμφανής πέρυσι, όταν ένα αρνητικό της tweet για το Snapchat έσβησε περισσότερα από 1 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της εταιρείας.

Loading