Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει ως… Doctor Love (pics)

Σε μία σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό Down Town προχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία πόζαρε ως… Doctor Love και μίλησε για τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό ριάλιτι που παρουσιάζει, Power of Love.

propoli

Δε βλέπει fake ζευγάρια η Μαρία Μπακοδήμου

«Δεν υπάρχει σενάριο, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις ποιος θα ερωτευτεί ποιον και πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Εγώ αυτό που έχω δει δεν μου κάνει για fake. Έχω δει ζευγάρια που υπερβάλλουν στις εκδηλώσεις τους, κάτι που στη ζωή τους μπορεί να μην το έκαναν. Αλλά είναι κακό να αμφισβητώ τις σχέσεις τους, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στην ψυχή τους», δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τις φήμες ότι κάποιοι παίκτες προσποιούνται ότι έχουν σχέση, για να κερδίσουν το παιχνίδι.

Γιατί ανέλαβε την παρουσίαση του Power of Love

Είναι γεγονός ότι αρκετοί έχουν επικρίνει τη Μαρία Μπακοδήμου για την επιλογή της να παρουσιάσει το συγκεκριμένο τηλεοπτικό ριάλιτι. Η ίδια αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίο δέχτηκε να αναλάβει την παρουσίαση, λέγοντας:

«Γιατί μου έκανε κέφι. Σας το είπα από την αρχή. Το γουστάρω, πέρασα καλά. Γκούγκλαρα αλλά δεν έψαχνα να δω τι λένε με αγωνία, δεν με ενδιέφερε πραγματικά. Το καλύτερό μου ήταν να βλέπω το Gala και να διαβάζω σχόλια στο Twitter. Είναι απόλαυση. Έχω ακούσει ότι “πείναγαν τα παιδάκια μου και το έκανα”, “πείναγε η μάνα μου και έπρεπε να κάνει επέμβαση καταρράκτη και δεν είχα λεφτά”. Όλοι υποτίθεται ότι στεναχωριούνται πάρα πολύ για εμένα που κάνω αυτό το πράγμα. Τι να πω…».

O «χωρισμός» με τον Φώτη

Ερωτηθείσα αν ο τηλεοπτικός «χωρισμός» της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο της έκανε καλό, απάντησε: «Στην ενηλικίωσή μου ναι. Αν και ήταν πολύ σκληρό, γιατί με τον Φώτη ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Είμαστε όμως οικογένεια, είμαστε αδέρφια».

Loading