Η Μαριάννα Καλλέργη είναι η πιο… καυτή «σκυλομαμά»! (pic)

Σήμερα είναι η Γιορτή της Μητέρας και η Μαριάννα Καλλέργη μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μία φωτογραφία με το σκυλάκι της, το οποίο όπως εξήγησε, το θεωρεί ως «άνθρωπο». 

propoli

Όπως έγραψε η πρώην παίκτρια του Survivor στην περιγραφή της φωτογραφίας, «Είμαι η πιο τυχερή μανούλα! Είσαι σαν άνθρωπος για μένα Μαϊράκι μου… Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να αγαπάς & να αγαπιέσαι ελεύθερα, αρμονικά κι ανιδιοτελώς… Ν’ αγαπάτε ελεύθερα, δυνατά τους ανθρώπους σας και να το δείχνετε με όλο σας το είναι και πράξεις! Να νιώθετε γεμάτοι κι αν όχι να βρίσκετε τρόπους για να το πετύχετε! Μοναδικό, να παρατηρείς τον άλλο, να είσαι στήριγμα και να κατανοείς πάνω από όλα τις στιγμές και να ζεις την έντασή τους με χαρά… Το συναίσθημα της αγάπης δε συγκρίνεται και ειδικά όταν είναι αμοιβαίο..!».

Όμως, εκτός από το μήνυμα για το σκυλάκι της, η Μαριάννα Καλλέργη «έκλεψε» την παράσταση και με την εμφάνισή της…

Δείτε τις εικόνες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Γελά μου όπως κι εχθές γελά μου και πάρε με από εδώ και πάρε με από εδώ σε άλλο πλανήτη, σε άλλη Γη μακρυά». ?❤️??❣️ Είμαι η πιο τυχερή μανούλα! Είσαι σαν άνθρωπος για μένα Μαϊράκι μου… Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να αγαπάς & να αγαπιέσαι ελεύθερα, αρμονικά κι ανιδιοτελώς… Ν’ αγαπάτε ελεύθερα, δυνατά τους ανθρώπους σας και να το δείχνετε με όλο σας το είναι και πράξεις! Να νιώθετε γεμάτοι κι αν όχι να βρίσκετε τρόπους για να το πετύχετε! Μοναδικό, να παρατηρείς τον άλλο, να είσαι στήριγμα και να κατανοείς πάνω από όλα τις στιγμές και να ζεις την έντασή τους με χαρά… Το συναίσθημα της αγάπης δε συγκρίνεται και ειδικά όταν είναι αμοιβαίο..! #instagram #marianna_kalergi #mothersday #dog #pitbull #love #happiness #smile #crazy #moments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Kalergi (@marianna_kalergi) στις

Loading