Η Μαρκλ στις «γυναίκες με μεγαλύτερη επιρροή στην Βρετανία» της Vogue

Σε κεντρικό πρόσωπο με μεγάλη επιρροή στην βρετανική κοινή γνώμη αναγάγει η βρετανική έκδοση του περιοδικού Vogue, την σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ.

propoli

Το περιοδικό συνέταξε μια λίστα με τις 25 γυναίκες που έχουν την μεγαλύτερη επιρροή εντός της βρετανικής επικράτειας, που αποτελείται από προσωπικότητες με υψηλόβαθμες θέσεις σε διάφορους τομείς όπως η μόδα η πολιτική κλπ. Στην λίστα, πέρα από την Μαρκλ, φιγουράρουν πασίγνωστα ονόματα όπως αυτό της σχεδιάστριας μόδας Στέλα Μακάρτνεϊ που όπως αναφέρει το δημοσίευμα «διευθύνει έναν από τους πιο προοδευτικούς και ανεξάρτητους οίκους μόδας», αλλά και της συγγραφέα των βιβλίων Χάρι Πότερ Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Εξέχουσα όμως θέση στην λίστα «The Vogue 25» λαμβάνει και η πρωθυπουργός της Σκωτίας Τόρις Ρουθ Ντέιβιντσον ως μια «ενδιαφέρουσα προσωπικότητα με προοδευτικές ιδέες».

Τέλος, την λίστα συμπληρώνουν και άλλες γνωστές προσωπικότητες με διεθνή ακτινοβολία, όπως η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Αμάλ Κλούνεϊ, η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα, το μοντέλο ‘Εντι Κάμπελ και η επιχειρησιακή διευθύντρια της Manchester United Κολέτ Ρος.

Όσων αφορά την Μέγκαν Μαρκλ όμως, η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού αναφέρει ότι «η επιρροή της ξεπερνά κατά πολύ την ασταμάτητη κάλυψη (από τα μμε) του στιλ της. Ως μια μιγάδα που μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών από την Αμερική, η Μαρκλ συμβάλλει στη σφυρηλάτηση της νέας ταυτότητας για τη μοναρχία του 21ου αιώνα».

Loading