Η Μελάνια Τραμπ μοίρασε…εγκεφαλικά! (pics)

Το ότι είναι από τις πιο όμορφες συζύγους προέδρων στην ιστορία δεν αποτελεί μυστικό, ειδικά για την εποχή μας. Και αυτό, η Μελάνια Τραμπ δεν διστάζει να το αποδεικνύει σχεδόν σε κάθε περίσταση, όπως έκανε και στην πρόσφατη – επίσημη – εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, φορώντας ένα ολόλευκο αστραφτερό εφαρμοστό φόρεμα.

propoli

Μέσα από την εμφάνισή αυτή, η Μ. Τραμπ τράβηξε όλα τα βλέμματα στο Congressional Ball που πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ του Λευκού Οίκο, καθώς επέλεξε ένα…τολμηρό εφαρμοστό φόρεμα που τόνιζε όλα τα δυνατά της σημεία.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε ένα τετράλεπτο μήνυμα για τα δύο χρόνια της θητείας του κάνοντας λόγο για μεγάλες επιτυχίες που έφερε η κυβέρνησή του.

«Καμιά άλλη κυβέρνηση δεν έχει κάνει περισσότερα σε αυτά τα πρώτα δύο χρόνια απ’ ότι η κυβέρνηση Τραμπ. Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε και αυτή θα είναι μια πραγματικά συναρπαστική εβδομάδα και νομίζω ότι θα είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό έτος αυτό που έρχεται» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Μελάνια Τραμπ μοίρασε…εγκεφαλικά! (pics)

Loading