Η μητέρα του Ίλον Μασκ έγραψε βιβλίο

H Μέι Μασκ, μητέρα του ιδρυτή της Tesla και της SpaceX, Ίλον Μασκ έχει γράψει το πρώτο της βιβλίο.

propoli

Σύμφωνα με το Page Six, το βιβλίο με τίτλο “ A Woman Makes a Plan” (Μία γυναίκα κάνει ένα σχέδιο) εστιάζει στη ζωή της ως μητέρα σε μονογονεϊκή οικογένεια προτού οι επιχειρήσεις του γιου της αρχίσουν να αποφέρουν τεράστια κέρδη.

“Δεν ήταν πάντα η ζωή των Μασκ έτσι όπως τη βλέπετε τώρα. Το βιβλίο περιγράφει πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά μόνη και για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασαν» είπε πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον στο Page Six.

“Η Μέι Μασκ αναφέρεται επίσης στη ζωή της, τον γάμο της και τη βιομηχανία της μόδας. Είχε αποκλειστεί από τους μάνατζερ και δεν μπορούσε να εργαστεί για χρόνια. Τώρα κάνει παγκόσμια επιτυχία και τονίζει ότι ζει τα καλύτερα χρόνια της ζωής της”.

Η μητέρα του δισεκατομμυριούχου μηχανικού, εφευρέτη, επενδυτή και επιχειρηματία, ιδρυτή γενικού διευθυντή και επικεφαλής τεχνολογίας της SpaceX και γενικού διευθυντή και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της Tesla Motors στο βιβλίο της αποκαλύπτει τη μάχη της για επιβίωση σε συνθήκες φτώχειας και τα θέματα βάρους που αντιμετώπιζε ως μοντέλο μεγάλων μεγεθών.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στις 31 Δεκεμβρίου.

 

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading