Η Νάταλι Ντόρμερ θα συμμετάσχει σε ταινία τρόμου που έγραψε η ίδια

Η δημοφιλής Αγγλίδα ηθοποιός Νάταλι Ντόρμερ που έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της σε εξαιρετικά δημοφιλείς σειρές και ταινίες, αναμένεται να συμμετάσχει μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες στη ταινία τρόμου «In Darkness», την οποία άρχισε να γράφει η ίδια πριν από περίπου μια δεκαετία.

propoli

Η Ντόρμερ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά την συμμετοχή της στις σειρές «Game of Thrones» και «The Tudors» αλλά και από την σειρά ταινιών «The Hunger Games».

Σε αυτό της το κινηματογραφικό εγχείρημα, η Ντόρμερ αναμένεται να ερμηνεύσει το ρόλο μια τυφλής πιανίστριας η οποία ακούει την δολοφονία του γείτονά της ο οποίος μένει ακριβώς από πάνω της. Έτσι η πιανίστρια αναμένεται να «μπλεχτεί» σε έναν κόσμο σκοτεινό που εμπεριέχει εγκληματίες πολέμου.

Το σενάριο το υπογράφει η ίδια, ενώ όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους άρχισε να το γράφει το 2009 αλλά ισχυρίζεται  ότι τα πράγματα άλλαξαν στη μεγάλη οθόνη από τότε που γυναίκες είχαν καθοριστικό ρόλο σε ταινίες όπως ο «Μαύρος Πάνθηρας» και το «Κορίτσι με το τατουάζ».

Loading