Η Πάολα ερωτεύτηκε ξανά! (vd)

Αποκάλυψη για την ερωτική ζωή της διάσημης τραγουδίστριας Πάολα, έκανε στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμσιλή το πρωί της Πέμπτης.

propoli

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μόλις μια μέρα μετά την είδηση του χωρισμού της Πάολα από τον επί 6 χρόνια σύντροφό της Μιχάλη Ποζίδη, αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια χαμογελά ξανά στα προσωπικά της.

Το ρεπορτάζ της Σταματίνας αναφέρει πως η τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες είναι και πάλι ερωτευμένη με νεαρό τραγουδιστή.

«Χώρισε η τραγούδιστρια μετά από έξι χρόνια σχέσης. Η σχέσεις κάνουν κύκλους και το γεγονός ότι χώρισε φιλικά σημαίνει ότι δεν υπήρξε ούτε κάποιο τρίτο πρόσωπο ούτε κάποιος μεγάλος καβγάς…Η Πάολα είναι ερωτευμένη, είναι καλά…Αφού τελείωσε η σχέση της με τον κύριο Ποζίδη με τον οποίο ήταν πολλά χρόνια, αλλά προφανώς η σχέση έκανε τον κύκλο της και έκλεισε. Η Πάολα που δεν της αρέσει να μιλά πολύ για τα προσωπικά της, ούτε να απασχολεί για τα προσωπικά της χαμογελάει ξανά. Τους τελευταίους μήνες… Έναν; Δύο; Τρεις; Είναι με έναν άντρα. Λίγο πιο μικρό από εκείνη. Τραγουδιστής είναι στο επάγγελμα. Αυτός νομίζω ότι είναι 25άρης και τραγουδούσαν μαζί το καλοκαίρι σε κάποιες συναυλίες που έκανε και τώρα στην Πύλη Αξιού» ανέφερε χαρακτηριστικά η Πάολα.

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε επίσης: H Cardi B κόλλησε… σελοτέιπ στο στήθος της και τρέλανε το Instagram (vd)

Loading