Η Πάολα συνέχιζε να τραγουδάει ενώ η Πυροσβεστική απεγκλώβιζε 1.000 άτομα!(vds)

Στο Δρέπανο της Αχαΐας εγκλωβίστηκαν σε κέντρο διασκέδασης στο οποίο τραγουδούσε η Πάολα περισσότερα από 1.000 άτομα, λόγω κινδύνου υπερχείλισης γειτονικού χειμάρρου.

propoli

Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία, που σε συνεργασία με την «Ολυμπία» οδό έκοψαν τις μπάρες που συνδέουν το σημείο με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών και τα αυτοκίνητα διοχετεύθηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Όσον αφορά την επιχείρηση που έγινε στο Δρέπανο της Αχαΐας για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων ατόμων από κέντρο διασκέδασης λόγω κινδύνου υπερχείλισης γειτονικού χειμάρρου, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι έγινε μία μεγάλη προσπάθεια και από την Πυροσβεστική και από την «Ολυμπία» οδό και έχουν απεγκλωβιστεί όλοι σώοι.

Ταυτόχρονα σημείωσε ότι η βροχόπτωση ήταν πολύ έντονη και διήρκησε περισσότερες από τρεις ώρες, ενώ όσον αφορά τις προσπάθειες απεγκλωβισμού, είπε ότι με τη βοήθεια μηχανημάτων άνοιξαν οι παράπλευρες μπάρες ανάμεσα στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών και την παλαιά εθνική οδό κι έτσι μπορέσαμε να διώξουμε τα αυτοκίνητα.

Η Πυροσβεστική

Τέλος, στην περιοχή του Δρεπάνου Αχαΐας, όπου είχαν εγκλωβιστεί εκατοντάδες θαμώνες κέντρου διασκέδασης, η Πυροσβεστική μετέφερε 58 άτομα σε ασφαλή σημεία, ενώ στην επιχείρηση απεγκλωβισμού πήραν μέρος 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Σχετικά με την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, τόνισε ότι «από χθες το μεσημέρι είχε τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα όλο το προσωπικό των πυροσβεστικών υπηρεσιών της Δυτικής Ελλάδας». Μάλιστα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο σε δύο διαφορετικές περιοχές, το ένα στο Δρέπανο της Αχαΐας και το άλλο στη Μακύνεια και στον Πλατανίτη της Αιτωλοακαρνανίας».

Σε αυτό το σημείο ο Ευθύμιος Γεωργακόπουλος χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το περιστατικό στο Δρέπανο, αφού όπως τόνισε, «ήταν πάρα πολλά τα εγκλωβισμένα άτομα στο κέντρο διασκέδασης, όπως επίσης και τα αυτοκίνητα, αλλά μπορώ να πω ότι τα πήγαμε καλά».

Και η Πάολα απτόητη…

Η Πάολα, πάλι, που εμφανιζόταν χτες στο συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, συνέχιζε απτόητη να τραγουδάει την ώρα που το μαγαζί πλημμύριζε, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που τράβηξαν οι θαμώνες.

Loading