Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της Φλορίντας Πετρουτσέλι (pic)

Πανευτυχής μητέρα είναι η παρουσιάστρια Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία γέννησε ένα κοριτσάκι στις 20 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων του σύζυγός της, Άρη Γούτου.

propoli

Με αφορμή την διπλά γιορτή για εκείνη, έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσα από το μαιευτήριο, χαρίζοντας στους followers της στο Instagram ένα μικροσκοπικό ενσταντανέ από τη νεογέννητη κόρη της.

«Χθες, 20 Ιουλίου ήταν τα γενέθλια από τους δύο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους της ζωής μου: του άντρα μου και της κόρης μου. Γεννήθηκαν την ίδια μέρα! Ευχαριστώ τον υπέροχο σύντροφό μου, που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου» ξεκίνησε το μήνυμα της δημοσιογράφου που συνόδευε τη φωτογραφία με το χέρι της μέσα στο μικροσκοπικό χεράκι της κόρης της. Η ίδια στην συνέχεια θέλησε να ευχαριστήσει την ιατρική ομάδα που την πλαισίωσε στην μοναδική εμπειρία του τοκετού.

View this post on Instagram

Χθες, 20 Ιουλίου ήταν τα γενέθλια από τους δύο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους της ζωής μου: του άντρα μου και της κόρης μου. Γεννήθηκαν την ίδια μέρα!❤Ευχαριστώ τον υπέροχο σύντροφό μου, που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου @takisdoc ο οποίος επέμενε από την πρώτη στιγμή για έναν φυσιολογικό τοκετό και με βοήθησε ώστε όλα να είναι τόσο απλά, γρήγορα και ανώδυνα. Την μαία μου @eleni_linou που με φρόντισε κάθε στιγμή με τόση αγάπη και όλο το προσωπικό του @rea_maternity για την άψογη φροντίδα.❤Σας ευχαριστώ

A post shared by Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu) on

 

Loading