Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημιούργησε το δικό της κρασί

Σε συνεργασία με το οινοποιείο Invivo στη Νέα Ζηλανδία η ντίβα του “ Sex and the City”, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συμμετείχε σε όλη τη παραγωγική διαδικασία, την επιλογή ονόματος, τον σχεδιασμό της ετικέτας και τη δημιουργία του κρασιού SJP Sauvignon Blanc.

propoli

Είμαι λάτρης του κρασιού, μου αρέσει να σερβίρω κρασί στα οικογενειακά δείπνα και σε επισκέψεις φίλων, οπότε ήταν ένα συναρπαστικό και διασκεδαστικό πρότζεκτ για μένα, δήλωσε η ηθοποιός ανακοινώνοντας πριν από μήνες ότι θα δημιουργήσει το δικό της κρασί.

Έως τον Σεπτέμβριο το SJP x Invivo θα πωλείται σε όλο τον κόσμο, όπως γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Περήφανη που παρουσιάζω το Invivo X, SJP Sauvignon Blanc! Τα πρώτα δείγματα μόλις έφτασαν στη Νέα Υόρκη από τη διάσημη για την ποικιλία Sauvignon Blanc περιφέρεια Marlborough (Μάρλμπορο) της Νέας Ζηλανδίας. Ξεκινώντας από την πρώτη μέρα, αυτή η συνεργασία ήταν πραγματικά απλή, όπως ένα καλό κρασί, από τις πρώτες συνομιλίες μέχρι τον σχεδιασμό της ετικέτας #invivoxsjp» έγραψε, μεταξύ άλλων σε ανάρτηση στο Instagram.

To blend του κρασιού έχει νότες από γκρέιπφρουτ, αγιόκλημα, φρούτα του πάθους και εσπεριδοειδή.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading