Η σέξι χορεύτρια που βάζει «φωτιά» στις μπάρες! (pics+vds)

Ονομάζεται Ελισάβετ, είναι 21 χρονών χορεύτρια, κατάγεται από τη Νάξο και είναι ο λόγος που οι παλμοί ανεβαίνουν με επικίνδυνους ρυθμούς, όταν ανεβαίνει στη μπάρα ή στο τραπέζι.

propoli

Η νεαρή χορεύτρια με σώμα που «κολάζει» μέχρι και Άγιο δηλώνει στο «Ρ» την αγάπη της για το χορό, εξηγώντας ότι ξεκίνησε να χορεύει από μικρή ηλικία και στη συνέχεια αποφάσισε να το ακολουθήσει επαγγελματικά, γιατί όπως λέει η ίδια… «για μένα ο χορός είναι η ζωή μου και ήθελα να το δείξω στον κόσμο».

Όταν ανεβαίνει για να χορέψει στην μπάρα, από κάτω το μόνο που ηχεί στα αυτιά των θαμώνων είναι τα επιφωνήματα από τις χορευτικές ικανότητές της και σε συνδυασμό με το όμορφο πρόσωπό της δημιουργείται ένα σύνολο «φωτιά» που ανεβάζει την αδρεναλίνη των βραδινών εξόδων.

https://www.instagram.com/p/BnqqGc-l6xV/

«Στο χορό είμαι αυτοδίδακτη, μου αρέσει να βγάζω δικές μου χορογραφίες και σκέφτομαι κάποια στιγμή να ανοίξω τη δική μου σχολή», εξηγεί η Ελισάβετ, η οποία όπως δηλώνει «όταν χορεύω πάνω στην μπάρα είμαι ο εαυτός μου».

Η δουλειά της χορεύτριας το βράδυ είναι ένα από τα πιο δύσκολα επαγγέλματα για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο κυριότερος μεν, είναι για την κούραση που πρέπει να υποστούν τα πόδια κατά τη διάρκεια του χορού με… γόβες, καθώς όμως και τα διάφορα ευτράπελα που συμβαίνουν τη στιγμή που η μπάρα παίρνει «φωτιά».

https://www.instagram.com/p/BnjJRNunhEX/

Όπως εξηγεί η νεαρή χορεύτρια που η αγαπημένη της στιγμής ήταν όταν γνώρισε την συνάδελφό της, Ελένη Λεμπέση, «έχει τύχει να ανέβει κάποιος στην μπάρα και να θέλει να χορέψει μαζί μου και επίσης, έχει τύχει όταν χορεύω να ακούω… περίεργα σχόλια από κάτω».

Η ίδια όπως προσθέτει, έχει τη στήριξη των φίλων και των συγγενών, ενώ «όσοι πιστεύουν σε εμένα ξέρουν πραγματικά τι θα πει ο χορός για εμένα».

https://www.instagram.com/p/BqAV0DgnyUl/

https://www.instagram.com/p/BpfHRFeCt_l/

https://www.instagram.com/p/Bo44-xpHvhQ/

https://www.instagram.com/p/BoPGlJXnerL/

Δείτε επίσης: Next Top Model: Γυρίστηκε ο τελικός! Η νικήτρια είναι…

Loading