Η Τούνη ολόγυμνη στο μπάνιο χωρίς εσώρουχα! (pic)

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την έλευση του νέου έτους, ωστόσο η ξανθιά καλλονή, η Ιωάννα Τούνη, εξακολουθεί να… «προκαλεί» με τις αισθησιακές της φωτογραφίες.

propoli

Η ανάλυση και η πρόταση της αναμέτρησης Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ ΕΔΩ

Η Θεσσαλονικιά που έγινε γνωστή μέσω του My Style Rocks, «πέταξε» για ακόμη μία φορά τα ρούχα -και τα εσώρουχα- και πόζαρε σε μπανιέρα φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι που αφήνει ελάχιστα πράγματα στη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού.

Όπως ήταν δεδομένο, η φωτογραφία έγινε δέκτης δεκάδων θετικών σχολίων από τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες της Τούνη, σπεύδοντας να αποθεώσουν το «εκρηκτικό» κορμί που διαθέτει η Θεσσαλονικιά.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

View this post on Instagram

G I V E A W A Y 🌸🥥 Σας έχω διαλέξει τέλειο δωράκι για τις γιορτές.. 3 ΝΙΚΗΤΕΣ/-ΡΙΕΣ !!! Άρωμα, αφρόλουτρο & body lotion, με τέλειο άρωμα “Coconut Passion” (type:Victoria’s Secret). Για να γίνει δικό σου απλά #follow @lesens_perfumestore & #tag όσους φίλους θέλεις ! ____________________________________________________________ Στο #giveaway μπορείτε να πάρετε μέρος και άντρες, για να κάνετε ένα τέλειο γιορτινό δωράκι στην κοπέλα σας, την κολλητή σας ή την μητέρα σας 😍😍🤗 Οι 3 νικητές θα ανακοινωθούν Δευτέρα 31/12! #goodluck ____________________________________________________________ 🆘‼️Με τον κωδικό "jtouni10" έχετε ΕΚΠΤΩΣΗ -10% σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ μέχρι την λήξη του #giveway

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) on

Δείτε επίσης: Τα κορίτσια του My Style Rocks έβγαλαν τα ρούχα τους για καλό σκοπό! (pic)

Loading