Η φωτογραφία της Σπυροπούλου που «έριξε» το ίντερνετ! (pic)

Μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες αποτελεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία φροντίζει να «αναστατώνει» το ελληνικό ίντερνετ με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

propoli

Η ξανθιά καλλονή που εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές λίγους μήνες πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, πόζαρε στο φακό φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι που ανέδειξε σε μέγιστο βαθμό το πληθωρικό της μπούστο, μοιράζοντας απανωτά «εγκεφαλικά» στους χιλιάδες θαυμαστές της, στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και θα καταλάβετε…

View this post on Instagram

Την αγάπη μου για τα κραγιόν νομίζω την έχετε καταλάβει χρόνια τώρα 💄 Δείτε όμως αυτό το διάφανο κραγιόν που έχω ξετρελαθεί 🤩🤩🤩 Ειδικά τώρα το καλοκαίρι η ανάγκη για ενυδάτωση είναι απαραίτητη και αυτό το προϊόν χάρη στο Shea butter τα θρέφει και αφήνει ένα υπέροχο ροδαλό χρώμα χάρη στην τεχνολογία του που προσαρμόζεται στο PH της επιδερμίδας! Αυτό είναι που το κάνει μοναδικό 1️⃣ Μόλις έφτασε στην Ελλάδα, όλοι μιλούν γι’αυτό και θα το βρείτε αποκλειστικά από την @make_me_up_cosmetics ❗️❗️❗️ Εσύ ακόμα να το αποκτήσεις; #QueenDina #MakeMeUpCosmetics #Lipstick #💄

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

View this post on Instagram

Weekend Vibes 🔛 #QueenDina #SummerTime

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Loading