Η Kylie Jenner είναι μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες! Πόσα βγάζει;

Στη λίστα του περιοδικού Forbes για τις πλέον πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες βρίσκεται η Kylie Jenner, αφού κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να βγάζει αμέτρητα χρήματα με τα καλλυντικά της.

propoli

Το 2016 ξεκίνησε την εταιρία με τα καλλυντικά της η Kylie Jenner τα οποία προμηθεύονταν κανείς με online αγορά. Τότε στο συγκεκριμένο επεισόδιο που προβλήθηκε για την μεγάλη πρώτη μέρα της Kylie ως επιχειρηματίας, δεν θα ξεχάσουμε πως τα προϊόντα της εξαντλήθηκαν σε λίγα μόλις λεπτά. Αυτό ήταν ένα δείγμα για την μεγάλη της εξέλιξη.

Kylie Jenner

Σε δύο χρόνια λοιπόν, η μικρή αδερφή των Kardashians κατάφερε να αποκτήσει περιουσία που αγγίζει τα 900.000.000 δολάρια. Από το σύνολο των 900.000.000 δολαρίων τα 630.000.000 ανήκουν αποκλειστικά στις πωλήσεις που έκανε από τα καλλυντικά της ενώ το υπόλοιπο ποσό το κέρδισε από το instagram λόγω των 110.000.000 θαυμαστών της.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Forbes η Kylie Jenner βρίσκεται στο νο27 των πλέον πλούσιων αυτοδημιούργητων γυναικών στον κόσμο, μη πιστεύοντας το και η ίδια.

Αναφορικά με το μέλλον της σκέφτεται να μεταβιβάσει την πετυχημένη της επιχείρηση στη μικρή της κόρη Stormi.

Loading