Θα τραγουδήσει στο Athens Pride η Ελένη Φουρέιρα

Tο προσεχές Σάββατο 8 Ιουνίου, θα διεξαχθεί στην πόλη της Αθήνας το ετήσιο Athens Pride και οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εντατικούς ρυθμούς.

propoli

Οι διοργανωτές του Athens Pride έχουν αποφασίσει και το σλόγκαν της φετινής χρονιάς το οποίο θα είναι το: «Ο δρόμος είχε τη δική μας ιστορία». Το συγκεκριμένο σλόγκαν θα εμφανίζεται σε πλακάτ και πανό το Σάββατο, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από την εξέγερση του Στόονγουολ στο Μανχάταν.

Εκείνα τα γεγονότα θεωρούνται ορόσημο στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και η απαρχή του θεσμού των Pride, που πλέον έχει καθιερωθεί σε αρκετές χώρες του κόσμου.

Επιστρέφει στο Athens Pride η Φουρέιρα

Τα τελευταία χρόνια στη σκηνή του Athens Pride εμφανίζονται μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, δείχνοντας έτσι άμεσα την στήριξη τους στα μέλη της ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Φέτος, στο Pride επιστρέφει η Ελένη Φουρέιρα, που διαθέτει τεράστιο φαν κλαμπ στην γκέι κοινότητα.

Μετά την εμφάνιση της στον τελικό της Eurovision, η οποία συζητήθηκε από δεκάδες ξένα ΜΜΕ, η τραγουδίστρια θα βρεθεί στην Αθήνα για μια συναυλία στο πλαίσιο του Athens Pride.

Φόρος τιμής στον Ζακ Κωστόπουλο

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποδοθεί φόρος τιμής στον Ζακ Κωστόπουλο, που έχασε την ζωή του στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, στον Ομόνοια.

Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Proud of Pride! An honour to be serving and representing by headling #athenspride2019 !!!! More to come ? happy #pridemonth ? @athensprideofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

 

Loading