Αποκαλυπτική η Καλομοίρα: «Έχω κάνει μπότοξ δύο φορές»

Μπορεί να είναι μόλις 33 ετών, αλλά έχει ήδη κάνει μπότοξ η Καλομοίρα, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου».

propoli

«Έχω κάνει μποτοξάκι, αλλά… να μη το δει ο πατέρας μου, θα νευριάσει. Έχω κάνει δυο φορές», αποκάλυψε με νάζι η τραγουδίστρια, δείχνοντας ότι δεν ντρέπεται να μιλήσει για τέτοιου είδους ζητήματα.

Η Eurovision και η φιλία με τη Γιάννα Τερζή

Ασφαλώς, η Καλομοίρα δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη Eurovision, από την οποία είχε περάσει και η ίδια, έχοντας μάλιστα και μία άκρως αξιοπρεπή παρουσία. Σχολίασε, λοιπόν, τόσο την ελληνική συμμετοχή, με τη Γιάννα Τερζή, όσο και εκείνη της Κύπρου, με την Ελένη Φουρέιρα.

«Όταν είσαι πάνω σε αυτή τη σκηνή, είσαι ανοιχτό βιβλίο. Μπαίνουν μέσα και τα καλά και τα άσχημα. Πρέπει να πολεμήσεις αυτά τα τρία λεπτά, αλλά πρέπει να έχεις πολύ στήριξη και από πίσω και δεν ξέρω αν το είχε αυτό (η Τερζή). Δεν ξέρω αν θέλει να πω μερικά πράγματα, αλλά την άκουσα και στεναχωρήθηκα. Εμείς ήμασταν τρίτοι και έκλαιγα», σχολίασε για την παρουσία της Γιάννας Τερζή, με την οποία διατηρεί πολύ καλή φιλική σχέση.

Όσον αφορά την Ελένη Φουρέιρα, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση, η Καλομοίρα δήλωσε: «Την αγαπώ. Την έβλεπα με τον Γιώργο και γυρνάει και μου λέει, ‘μην παίρνεις ιδέες’!».

Η μετακόμιση στις ΗΠΑ και η κρίση στο γάμο της

Αναφερθείσα στη μετακόμισή της στις ΗΠΑ, σε μία εποχή που η καριέρα της ήταν σε πολύ καλό σημείο, υποστήριξε ότι δεν το έχει μετανιώσει και εξήγησε: «Η αγάπη του Γιώργου είναι πιο σημαντική. Δε θα μπορούσαμε να κάνουμε σχέση από απόσταση, θα χωρίζαμε».

Πάντως, παραδέχτηκε πως η σχέση της με το σύζυγό της έχει περάσει κρίση, αλλά τόνισε πως αυτή ξεπεράστηκε:  «Φυσικά και περάσαμε κρίση. Όταν ήμουν έγκυος, οι ορμόνες μου με έκαναν λίγο… psycho, αλλά μετά όλα καλά».

Loading