Η Καραβάτου έκανε τη Σάσα Σταμάτη να κλάψει! (vd)

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Σάσα Σταμάτη, κατά την παρουσία της στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η έκπληξη με την τούρτα για τα γενέθλιά της και τα καλά λόγια της Κατερίνας Καραβάτου έκαναν την παρουσιάστρια να «λυγίσει» και να βάλει τα κλάματα.

propoli

«Χαρήκαμε πάρα πολύ που στα γενέθλια σου ήσουν εδώ μαζί μας. Και να πάνε όλα καλά και θα πάνε όλα καλά. Αλήθεια σου το λέω. Θέλουν αυτά τα πράγματα υπομονή όπως πολύ καλά γνωρίζεις. Εντάξει;», της έλεγε η Κατερίνα Καραβάτου, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Σάσα στις αρχές της σεζόν.

«Θα πάνε όλα πολύ καλά! Σταμάτα! Ξέρεις πολύ καλά, ότι στην τηλεόραση….», συνέχιζε να λέει η παρουσιάστρια της εκπομπής, ωστόσο η Σάσα Σταμάτη εξακολουθούσε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν ήταν αυτός ο λόγος της συγκίνησής της.

Δεν είναι ευχαριστημένη η Σταμάτη

Νωρίτερα, πάντως, η Σάσα είχε αναφερθεί στην εκπομπή της «Ooh La La» και είχε παραδεχτεί ότι δεν είναι ικανοποιημένη από τη μέχρι τώρα πορεία της:

«Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι ικανοποιημένη. Μπορούμε και καλύτερα. Με ρωτήσατε κάτι και σας απαντάω ειλικρινά. Να σας πω τι; Ότι πετάω στα σύννεφα; Θέλει πολλή δουλειά. Πλέον είναι τρεις οι εκπομπές. Υπάρχει ανταγωνισμός. Τι να πούμε, ψέματα; Ότι είμαι χαρούμενη; Ε, δεν είμαι λοιπόν. Χρειάζεται ό,τι και σε όλα τα πράγματα: υπομονή και πάρα πολλή δουλειά.

Δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι σκυλί του πολέμου πάντα θα κερδίζεις. Δεν έχει τύχει να δουλέψεις και κάτι να μην πάει καλά; Είναι νωρίς ακόμα και δεν είναι ωραίο να σε πιάνει πανικός. Δηλαδή να τα αλλάζεις όλα ή να τα βάζεις με τους άλλους. Εγώ πρώτα τα βάζω με εμένα. Όχι με τους άλλους. Πολλοί παρουσιαστές όταν πάνε καλά, χρεώνονται αυτοί την επιτυχία. Όταν δεν πάνε καλά φταίει ο αρχισυντάκτης, φταίει ο σκηνοθέτης, φταίει ο παραγωγός. Δεν μου αρέσει αυτό. Να παίρνεις την ευθύνη και στα δύσκολα».

Δείτε όσα είπε η Σάσα Σταμάτη:

Loading