Κερδίζει…Ράλλη με διαφορά στήθους! (pic)

Η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και ειδικότερα όταν κάνει τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να χρειάζονται…υπογλώσσια. Σ’ αυτή τη μάχη εξάλλου σε σχέση με άλλες ανταγωνίστριες, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια κερδίζει με διαφορά…στήθους.

propoli

Επιπλέον ουδέποτε έκρυψε την αδυναμία της για τα αποκαλυπτικά μαγιό τα οποία συχνά – πυκνά φορά και κολάζει το ανδρικό κοινό.

Πάντως ότι ξέρατε μέχρι σήμερα, ξεχάστε το καθώς η σημερινή ανάρτηση της γνωστής παρουσιάστριας από το νησί της Μυκόνου όπου βρίσκεται και κάνει τις διακοπές της, ξεπερνά σε φαντασία οτιδήποτε άλλο μπορεί να είχατε σκεφτεί μέχρι σήμερα…

Με ένα πολύ απαλό στρας επάνω στο μπικίνι της, η Νικολέττα Ράλλη καλύπτει μόνο όσα σημεία χρειάζονται και ταυτόχρονα δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία, ειδικότερα σ’ ότι αφορά το μπούστο της. Ήδη η φωτογραφία σαρώνει σε λάικ, ενώ δεν είναι λίγοι από τους ακόλουθους στο Instagram που σπεύδουν να εκφράσουν το θαυμασμό τους για την ομορφιά και το καλλίγραμμο σώμα της.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις

Loading