Μήνυμα κατά της ομοφοβίας από τους Rammstein

Το γνωστό γερμανικό συγκρότημα της heavy metal σκηνής, Rammstein έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, καθώς δύο μέλη του γκρουπ οι κιθαρίστες Πολ Λάντερς και Ρίτσαρντ Κρούσπ μοιράστηκαν ένα φιλί στη σκηνή, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στην Μόσχα.

Κίνηση που έγινε σε διαμαρτυρία για την στάση και τους νόμους της Ρωσίας ενάντια στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Να σημειωθεί ότι αν και η ομοφυλοφιλία στη συγκεκριμένη χώρα δεν είναι παράνομη, παρ’ όλα αυτά ο νόμος της «gay προπαγάνδας» του προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δημιουργήσει ένα εχθρικό περιβάλλον.

propoli

Εξάλλου πρόσφατα μια έγκυος ακτιβίστρια δολοφονήθηκε πρόσφατα, ενώ στο αυτόνομο ρωσικό κράτος της Τσετσενίας, οι ομοφυλόφιλοι κρατούνται σε σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης με πολλούς από αυτούς να υποβάλλονται σε βασανιστήρια ή και ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η μπάντα δείχνει την υποστήριξή της στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Το είχε πράξει και στο παρελθόν όταν στην Πολωνία τα μέλη της κρατούσαν τη γνωστή σημαία με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, όταν υπήρξαν αναφορές για τη βία που ασκήθηκε κατά τη διάρκεια ενός Pride στη χώρα.

Δείτε την φωτογραφία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rammstein (@rammsteinofficial) στις

Loading