Μαντώ Γαστεράτου: Το κορίτσι που λατρεύει τα εσώρουχα (pics)

Η Μαντώ Γαστεράτου τους τελευταίους μήνες μπορεί να έχει αποσυρθεί από τη μικρή οθόνη, έχοντας δώσει προτεραιότητα στο ραδιόφωνο και σε συνεργασίες με εταιρίες, όμως πάντα έχει τον τρόπο να απασχολεί και να σχολιάζεται.

propoli

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Σπόρτινγκ – Βιγιαρεάλ (14/02)

Η ξανθιά καλλονή αγαπά ιδιαίτερα τα social media, όπως άλλωστε και τις «καυτές» φωτογραφίες που μοιράζεται με τους θαυμαστές της.

Σε πολλές από τις αναρτήσεις της, η Μαντώ Γαστεράτου προτιμά να ποζάρει με κορμάκια, εσώρουχα και στενά ρούχα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της και τρελαίνουν τους άντρες θαυμαστές της. Άλλωστε, η ίδια έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της εγχώριας σόουμπιζ και όχι άδικα αφού ξεκίνησε την πορεία της από το χώρο της μόδας.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

View this post on Instagram

#tbt πριν περίπου 5 μήνες, όταν προσπαθούσα για να χάσω αυτά τα λίγα κιλακια των καλοκαιρινών διακοπών και όταν προσπαθούσα να κάνω το δέρμα μου πιο λαμπερό απο πότε για "Εκείνη την Ημέρα". Αν σε λίγο καιρό θα έρθει και η δική σου μοναδική ημέρα να ξέρεις οτι: τώρα είναι η ώρα να κάνεις στον εαυτό σου το μεγαλύτερο δώρο για την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου… Τσέκαρε το link στο srory και εδώ και 5 τυχερές θα κερδίσουν απο @eonia.gr το καλύτερο δωρο γΙα τον εαυτό τους 👰🤵 https://www.eonia.gr/landing/diagonismos/?fbclid=IwAR3Z9WWPWNO0IWRkkz9lXi9YgbRTAsCVKbXCX7IOWjQlJtGKo7sUsyTjxpw

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

Δείτε επίσης: Τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Γύρισα και είχε ξεκουμπώσει το φερμουάρ»

Loading