Σε συναυλία της Μπιγιονσέ στο Παρίσι η Μισέλ Ομπάμα

Η πρώην πρώτη κυρία των Η.Π.Α. Μισέλ Ομπάμα παρακολούθησε τη συναυλία του ζεύγους Τζέϊ Ζ και Μπιγιονσέ το βράδυ της Κυριακής, στο στάδιο Σταντ ντε Φρανς, στο Παρίσι.

propoli

Η Μισέλ Ομπάμα  ήταν ντυμένη στα λευκά, ενώ εντύπωση προκάλεσε το  μίνι σορτσάκι που επέλεξε να φορέσει και παρακολούθησε τη συναυλία, χορεύοντας ασταμάτητα, από τις πρώτες πριβέ σειρές των θεατών, παρέα με τη μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα Νόουλες.

Η Μισέλ συνοδευόταν από τις δύο κόρες της Σάσα και Μαλία η οποία ήταν μαζί με το αγόρι της, την ίδια στιγμή που ο πρώην πλανητάρχης, Μπαράκ Ομπάμα, βρίσκεται σε ταξίδι στην Κένυα για τα εγκαίνια ενός αθλητικού κέντρου. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Μισέλ και οι κόρες της βρέθηκαν σε συναυλία της Μπιγιονσέ. Η πρώτη ήταν το 2014 στην πόλη του Σικάγο.

Το Παρίσι ήταν ο προτελευταίος σταθμός στην Ευρώπη, της πολύ πετυχημένης περιοδείας με το όνομα “On the tour II” των Μπιγιονσέ και Τζέϊ Ζ. Μετά τη συναυλία στη Νίκαια της Γαλλίας αύριο το βράδυ, η περιοδεία θα συνεχιστεί σε πόλεις των Η.Π.Α. και του Καναδά μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου του 2018.

Loading