Η Χριστίνα Μπόμπα «συρρίκνωσε» τον Σάκη Τανιμανίδη! (pic)

Μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη δημοσίευσε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, για να διαφημίσει το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων στην Αθήνα. Σε αυτήν βλέπουμε τον παρουσιαστή να έχει… συρρικνωθεί και τη… γιγάντια σύζυγό του να ποζάρει χαμογελαστή δίπλα του.

propoli

«Το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων (Museum of Illusions Athens) είναι εδώ και σας περιμένει! Το Σάββατο 15/9 ανοίγουμε τις πόρτες μας και από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να ζήσετε μοναδικές και πολύ fun εμπειρίες στο @museumofillusions_athens , δίπλα στο Μοναστηράκι, Ερμού 119!! Σας περιμένουμεεεεεε όλους το Σάββατο!», έγραψε στο Instagram η Χριστίνα, προκαλώντας το γέλιο όσων την ακολουθούν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και περιπαικτικά σχόλια του στυλ «Μπράβο Χριστίνα, τον έβαλες στη θέση του»!

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία της Μπόμπα με τον Τανιμανίδη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων (Museum of Illusions Athens) είναι εδώ και σας περιμένει! ✌️? Το Σάββατο 15/9 ανοίγουμε τις πόρτες μας και από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να ζήσετε μοναδικές και πολύ fun εμπειρίες στο @museumofillusions_athens , δίπλα στο Μοναστηράκι, Ερμού 119!! Σας περιμενουμεεεεεε ολους το Σάββατο! ? #opening #museumofillusionsathens #monastiraki #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Loading