Μπόμπα-Τανιμανίδης: Η αποκάλυψη της κρυφής ιστορίας πίσω από τον γάμο (pic)

Σε μία συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, σχετικά με φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και κρατούσε ανθοδέσμη.

propoli

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον γάμο της με τον παρουσιαστή του «Survivor» και κριτή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», η σύντροφός του Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κρατώντας μία ανθοδέσμη, όχι όμως αυτή του επικείμενου γάμου τους.

Η φωτογραφία προέρχεται από το παρελθόν και ουσιαστικά αποκαλύπτει τον λόγο που ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στη Σίφνο. Ένα έθιμο και μία παράδοση που έπρεπε να κρατηθεί και λειτούργησε στην περίπτωση της Χριστίνας.

Δείτε τι έγραψε αποκαλύπτωντας τον λόγο της συγκεκριμένης ημερομηνίας και τοποθεσίας του γάμου.

View this post on Instagram

Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις; Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία… Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης @iolisd που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρωντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου! Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον @sakiswp να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου @giotapapoula να χαρεί! Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου! Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο! #sakischristina #bridetobe #ilovehimtothemoonandback

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

«Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις;

Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία…
Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης @iolisd που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρωντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου!
Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον @sakiswp να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου @giotapapoula να χαρεί!
Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου!
Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο!».

 

Loading