Μύκονος: Παρέλαση… ντεκολτέ στα Ματογιάννια (vd)

Βρισκόμαστε στην «καρδιά» του ελληνικού καλοκαιριού και η Μύκονος -όπως κάθε χρόνο- γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών και διάσημων προσωπικοτήτων.

propoli

Το «νησί των ανέμων» έχει γεμίσει ασφυκτικά και στα Ματογιάννια οι εντυπωσιακές παρουσίες μαγνητίζουν τα βλέμματα, με τους εκπροσώπους του ωραίου φύλλου να δίνουν τη δική τους «μάχη».

Η κάμερα σεργιάνισε στα κοσμικά σοκάκια του νησιού και κατέγραψε ντεκολτέ που… προκαλούν εγκεφαλικά, στρέφοντας πάνω τους όλα τα ανδρικά βλέμματα.

https://www.youtube.com/watch?v=vYLtk-wSPik

Και η Λάσκαρη στη Μύκονο

Η Εύα Λάσκαρη είναι μία από τις πιο «καυτές» γυναίκες στην Ελλάδα και το εντυπωσιακό κορμί της γίνεται συχνά αντικείμενο θαυμασμού.

Το δίμετρο μοντέλο εμφανίστηκε στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια που έλαμψαν από το λαμέ ασημί παντελόνι που επέλεξε να φορέσει, το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ που άφηνε σε κοινή θέα τα τατουάζ της.

Η πανύψηλη γυναίκα μετά το τέλος του γάμου της με τον Ντίνο Τσιώρη και την απόκτηση ενός γιου, έχει επιστρέψει στις πασαρέλες και παραμένει ψηλά στην λίστα με τα πιο περιζήτητα μοντέλα αλλά και σε εκείνη με τις πιο «καυτές» μαμάδες της showbiz!

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=45&v=0KE3vhHzOAU

Loading