Μύκονος: Τουρίστριες φωτογραφίζουν τα οπίσθιά τους για το Instagram (vd)

Η Μύκονος είναι ένα από τα «must» μέρη του καλοκαιριού για τους τουρίστες, οι οποίοι κάθε χρόνο κατακλύζουν το «νησί των Ανέμων».

propoli

Πριν από λίγες μέρες ωστόσο, κάμερα κατέγραψε γυναίκες που φωτογραφίζουν με τα κινητά τους τα οπίσθιά τους και τις δημοσιεύσουν στο Instagram για τη «μάχη» των Likes.

Η Μύκονος θεωρείται καλοκαιρινός παράδεισος γι’ αυτό κάθε χρόνο την επισκέπτονται εκατομμύρια τουριστών για να χαρούν τον ήλιο, τη θάλασσα και την καλή ζωή.

Αλλά επειδή διακοπές χωρίς φωτογραφίες με το κινητό δεν γίνεται, το Instagram έχει πάρει φωτιά από κλικ με φόντο το μυκονιάτικο τοπίο.

Μετά τα duckface και τα Barbie feet, η νέα μόδα αφορά τις γυναίκες και έχει να κάνει με τα καλοσμιλεμένα οπίσθια. Τολμούν και ποζάρουν με εκτεθειμένους τους γλουτούς τους. Όσο πιο ωραία και στρογγυλοποιημένη είναι η πίσω όψη τους, τόσο πιο πολλά τα like. Πλέον δεν αρκεί ένα όμορφο πρόσωπο ή ένα μαγευτικό τοπίο για να …ρίξεις το Instagram. Στο βίντεο θα δείτε δυο φίλες στο «νησί των Ανέμων», όπου η μια εκτελεί χρέη φωτογράφου και η άλλη… μοντέλου!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Φεύγει η Βαλαβάνη από τον ΣΚΑΪ

Loading