Νέα έκδοση του Κάμα Σούτρα – Σκοπός να γίνει οδηγός καλύτερης ζωής

Με μια νέα οπτική γωνία σκοπεύει να επανακυκλοφορήσει το γνωστό εγχειρίδιο του σεξ, το Κάμα Σούτρα, ο εκδοτικός οίκος Folio Society, σύμφωνα με ανακοίνωσή της. Σκοπός της νέας αυτής έκδοσης είναι να δοθεί έμφαση στην επιστήμη, την τέχνη και τον έρωτα.

propoli

Σύμφωνα με τον εκδότη Τζέιμς Ρόουζ, η νέα έκδοση του διάσημου παγκοσμίως βιβλίου, θα δίνει έμφαση στις εικόνες και όχι στο βιβλίο. Εξάλλου το ινδικό εγχειρίδιο δεν αποτελεί απλώς έναν οδηγό του σεξ, αλλά περιλαμβάνει γενικότερα μια φιλοσοφία του ινδικού λαού γύρω από το ευ ζην.

Συγκεκριμένα, το βιβλίο καταπιάνεται και με διαφορετικά θέματα, όπως την διαρρύθμιση των επίπλων στο σπίτι ή πώς να αποκτήσει κάποιος περισσότερα χρήματα.

Από την πλευρά του ο εκδότης ανέφερε ότι «είναι γνωστό στη Δύση για τις στάσεις του σεξ. Αλλά το Κάμα Σούτρα είναι πολύ περισσότερο από σεξ. Αφορά το να ζεις μια ευτυχισμένη ζωή, με όλες τις απολαύσεις – και μέρος τους είναι το σεξ, αλλά μέρος τους είναι να είσαι παντρεμένος, να αριστεύσεις στις 64 τέχνες και επιστήμες που θα έπρεπε να μάθει ο καθένας και να ζήσεις μια γεμάτη ζωή».

Η νέα αυτή έκδοση θα βασίζεται στην πρώτη μετάφραση του 1883, ενώ ο αριθμός των βιβλίων θα είναι περιορισμένος, καθώς θα τυπωθούν μόνο 750 αντίτυπα. Στόχος όπως αναφέρει ο Ρόουζ να είναι ερωτικό και όχι χυδαίο.

Loading