«Η Νατάσα Καλογρίδη πέφτει μεγάλη στον Λυκουρέζο»

Για τη Νατάσα Καλογρίδη και τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο έχουν ειπωθεί και γραφτεί ουκ ολίγα τους τελευταίους μήνες.

propoli

Κάποιοι δεν είδαν με καλό μάτι τη σχέση τους και την υπερβολική προβολή της στα ΜΜΕ, ενώ κάποιοι άλλοι επικρότησαν την επιλογή του γνωστού ποινικολόγου να βρει μια συντροφιά μετά την απώλεια της αγαπημένης του, Ζωής Λάσκαρη.

Στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται και η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μάλιστα έριξε και ατάκα «φωτιά», υποστηρίζοντας ότι η Νατάσα «του πέφτει μεγάλη»!

Αναλυτικά όσα είπε για Νατάσα Καλογρίδη και Αλέξανδρο Λυκουρέζο:

«Καλά κάνει ο άνθρωπος, η ζωή είναι μικρή. Τη Νατάσα Καλογρίδη δεν την ξέρω προσωπικά, αλλά από τη στιγμή που του δίνει χαρά είναι πάρα πολύ σημαντικό. Του κόστισε πολύ η απουσία της Ζωής και δεν μπορούσε να το σηκώσει όλο αυτό. Βρήκε μια γυναίκα που του δίνει χαρά.

Δεν συγκρίνονται οι δύο κυρίες, καμία σχέση, σας παρακαλώ, καμία σχέση! Καμία απολύτως σχέση! Από εκεί κι έπειτα, μπράβο της που είναι τόσο ζωντανή, έχει ενέργεια, μπρίο, χιούμορ και όλα αυτά τον καλύπτουν. Εγώ νομίζω του πέφτει και μεγάλη».

Loading