Νεκρός από σφαίρες στη Φλόριντα ο ράπερ XXTentacion

Ο Αμερικανός ράπερ του οποίου ο τελευταίος δίσκος κατέκτησε την κορυφή των αμερικανικών τσαρτς, έπεσε νεκρός από σφαίρες χθες στη Φλόριντα σε ηλικία 20 ετών, ανακοίνωσε σήμερα ο σερίφης της κομητείας Μπρόουαρντ.

propoli

Ο ράπερ από τη Φλόριντα σκοτώθηκε μέρα μεσημέρι στο Ντίρφιλντ Μπιτς, μια πόλη βόρεια του Μαϊάμι.

«Το θύμα, ένας ενήλικος άνδρας, είναι πράγματι ο Τζάσεχ Ντουέιν Ονφροϊ, γνωστός και ως ράπερ XXTentacion», έγραψε το γραφείο του σερίφη του Μπρόουαρντ στο Twitter αφότου είχε αναρτήσει στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι το θύμα σκοτώθηκε από σφαίρες κατά τη διάρκεια πυροβολισμών.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο ΤΜΖ που ειδικεύεται στη σόου-μπιζ, η αστυνομία δέχτηκε κλήση που ανέφερε ότι δύο δράστες με κουκούλες μόλις είχαν κλέψει μια τσάντα Louis Vuitton από το αυτοκίνητο του ράπερ. Εκείνος μόλις είχε βγει από το κατάστημα μοτοσικλετών Riva Motorsports, κοντά στο οποίο γεννήθηκε και κατοικούσε, όταν δύο ένοπλοι τον πλησίασαν. «Τουλάχιστον ένας από τους ύποπτους τον πυροβόλησε και τον πλήγωσε. Οι δύο ύποπτοι έφυγαν με όχημα σκούρου χρώματος», διευκρίνισε η αστυνομία μέσω Twitter προσθέτοντας ότι σύμφωνα με τους ερευνητές, πιθανόν επρόκειτο για κλοπή.

Ανερχόμενο αστέρι της νέας γενιάς της αμερικανικής χιπ-χοπ κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ τον Αύγουστο του 2017. Το δεύτερο άλμπουμ του, «?», χωρίς να ακολουθήσει την παραδοσιακή προώθηση, κατέκτησε το Νο1 του Billboard 200 όταν κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Η μουσική του XXXTentacion απηχούσε πολλές φορές την κατάθλιψή του και το ποινικό παρελθόν του.

Ο μουσικός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πλαντέισιον της Φλόριντα ήταν στο επίκεντρο αντιπαράθεσης λόγω της εμπλοκής του σε βίαια επεισόδια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ράπερ είχε περάσει από φυλακή ανηλίκων και σωφρονιστήρια, ενώ περίμενε τη δίκη του κατηγορούμενος για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας κατά της εγκύου φίλης του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading