Οι τρεις κόρες του Σταλόνε με μπικίνι στη Μεσόγειο (pics)

Φορώντας μπικίνι οι κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε, απολαμβάνουν τον ήλιο σε γιοτ που αρμενίζει σε θαλάσσια περιοχή στη νότια Γαλλία.

propoli

Συγκεκριμένα, η 21χρονη Σοφία, η 20χρονη Σιστίν και 16χρονη Σκάρλετ, απόλαυσαν μια βόλτα με τεράστιο γιοτ το Σάββατο.

Και οι τρεις φορούσαν μπικίνι και έδειχναν να απολαμβάνουν τον καυτό ήλιο της Μεσογείου.

Η Σοφία έδειξε τις καμπύλες της φορώντας ένα μπικίνι στο χρώμα του χαλκού και έκανε ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα.

Η μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές έδειχνε να ενδιαφέρεται μόνο για το μαύρισμά της, αφήνοντας τα μαλλιά της να πέφτουν ελευθέρα στην πλάτη.

Σε αντίθεση με την μεγαλύτερη αδελφή της, η Σιστίν επέλεξε πιο ενεργά…σπορ καθώς συμμετείχε σε διάφορες δραστηριότητες το απόγευμα.

Φορώντας ένα κομψό λευκό μπικίνι με λίγες σχισμές στα πλάγια ανέβηκε στην κορυφή του σκάφους και μαζί με την Σκάρλετ βούτηξαν στα βαθιά νερά.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Τζένιφερ παντρεύτηκαν σε μια ρομαντική τελετή τον Μάιο του 1997 και από τότε είναι μια χαρά. Η οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί, εξερευνώντας την παραλιακή πόλη της γαλλικής Ριβιέρα.

Και δεν είναι μόνο ο Σιλβέστερ αυτός ο οποίος έχει πάρει χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά του, αλλά και οι κόρες του.

Ενώ η Σοφία και η Σιστίν, μπορούν να καυχώνται ότι έχουν περισσότερους από 800 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram στην καριέρα τους ως μοντέλα, η Σκάρλετ έγινε πρόσφατα πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο.

Οι αδελφές Σταλόνε έχουν τιμηθεί με διάσημους τίτλους όπως Miss Golden Globe το 2017, ακολουθώντας τα βήματα των πολυάριθμων τέκνων των αστέρων του Χόλυγουντ.

Ωστόσο τα κορίτσια αποκάλυψαν πρόσφατα ότι δεν πιστεύουν πως έχουν κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα τους στην υποκριτική και πιθανότατα θα ακολουθήσουν άλλο δρόμο.

Loading