Ο Άνθιμος Ανανιάδης αποκαλύπτει τον επεισοδιακό χωρισμό του (vd)

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε ως καλεσμένος ο Άνθιμος Ανανιάδης.

propoli

Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή και τον επεισοδιακό χωρισμό τους λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους, του Τιμόθεου.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν είναι πλέον μαζί με τη μητέρα του γιου του αναφέροντας ότι δεν είχαν την “απόλυτη σοβαρή σχέση”.

«Δεν είχαμε ποτέ την απόλυτη σοβαρή σχέση, να είμαι ειλικρινής, ότι θα κάνουμε την οικογένεια. Δεν είχαμε αυτή τη δυνατότητα, λόγω άλλων ανθρώπων και οικογενειών και πραγμάτων που συνέβησαν γύρω μας», είπε.

Όπως σημείωσε πλέον έχουν λύσει τις διαφορές τους και είναι αγαπημένοι με τη Μαρία Νεφέλη και φυσικά κοντά στο παιδί τους για ό,τι χρειαστεί.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι αυτό που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση, όταν η Μαρία Νεφέλη του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη, να γίνει έκτρωση: «Αυτό το οποίο υποστηρίζω και υποστήριζα στη σχέση αυτή ήταν το να μην γίνει καμία έκτρωση…», είπε.

Ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκε, επίσης, στο γεγονός ότι με την πρώην σύντροφό του, οδηγήθηκαν κάποια στιγμή στο Τμήμα: «Έγιναν κάποιες συστάσεις. Έγιναν κάποια πράγματα τα οποία έπρεπε να πούμε γιατί σε νομικά πλαίσια δεν μπορούσαμε να τα κατευθύνουμε. Τα κάναμε σε νομικά πλαίσια…»

https://www.youtube.com/watch?v=I8smlHuakK0

Loading